When your busy making plans

Hej där! Ett fint citat "life is what happens when your busy making plans" passar ganska fint just nu på mig. Medans jag oroar ihjäl mig över livet, jobb, framtiden så bara går dagarna och snart är de mars. Vad hände där liksom? I bloggen märks det verkligen att tiden går dock, hur mycket som helst som glömts att bloggas om. Dagen hos shani då vi åt iransk mat och sen semla med svensk flagga, ser ni på bild här nedan.

Dessutom har vi bild från min, susannas och elinas tjejkväll på bogrens med alkoholfria drinkar, lunchen som nadia bjöd på i form av havrekli, lax, keso och salladsberg, den mörka bilden från min, elinas och pjs fika på pims efter ett år av att inte sett honom, och sen sist men inte minst två bilder från igår då jag och elina tog hennes första pickpack till nya lägenheten. Jättefina dagar som bara flyger iväg och som man glömmer bort utan bilder och bloggen. Uhhh!! Måste börja ta vara på mina dagar bättre, hur livet än ser ut om några månader. Hur slutar man oroa sig dock?! Haha.. Aja! Här kommer min uppdatering med bilder ;-)

Valentines day part 2
Hola!
Valentines day pt two har ni ju väntat på nu kan jag tänka mig, för "men gjorde inte hon och benny något" har ni tänkt. Johodå! Visst hittade vi på något, men det var inte något märkvärdigt. När jag kom hem vid 7 efter en lång dag i Lidköping så hade vi sedan tidigare bestämt att benny är förrätt och efterrättsansvarig och jag var huvudrättsansvarig. Vi båda fick fria händer att överraska varandra, och de blev faktiskt första gången vi åt trerätters!
 
Suuuuuuupergott var det iallafall, en riktigt slam dunk för oss båda. Och, dagen till ära så tog jag mig faktiskt ett glas mousserat vin. Då man aldrig dricker och faktiskt unnar sig något gott smakar de godare :-) Här har ni en vägledning genom vår middag, enjoy!
 
Förrätt ala Benny;
Ett ägg med skagenröra och räkor på en bädd av sallad och röd lök
 
Huvudrätt ala Sandra;
Hemmagjord schnitzel av kyckling med ugnsbakad potatis och grönsaker, sallad och beasås på sidan.
 
Efterrätt ala Benny;
Chokladdoppade jordgubbar i apelsinkrokant-marabou och toppade med spritsad vit choklad. Till detta ett glas martini asti.
 
Resterande bilder :-)
Hjärtat på rätt plats
Hej där!
Slänger in ett snabbt inlägg om bonusen jag fick på alla hjärtans dag, nämligen mina kort i brevlådan. Linda skickade med ett kärleksfullt brev ända från Sundsvall till vänster och Saris som förmodligen tillochmed varit här och lämnat det i min brevlåda utan att kommit upp och hejat på oss till vänster... Ojojoj! Brudarna i mitt liv slutar aldrig att förvåna mig - ni är fantastiska! Glad alla hjärtans dag och ett kärleksfullt år till er också, älsklingar!