Familjedag i Hjo
Hej hej hej! Tänkte passa på att blogga om helgen innan jag glömt bort allt, haha.. :-) Var först med Sara efter jobbet på fredagen, tänkte att vi tar en tjejkväll efter många pardejter och bland vänner. Började kvällen med att åka direkt upp till berget för att springa "typ 2 km och kanske köra ute-gymmet", men de blev 5 km löpning och 2,5 km promenad och 1 av 5 ute-gym-övningar. Det är stationer med olika övningar att göra typ.. Ja svårt att förklara. Menmen! Efter det blev de en god sallad till middag vid sjötorpasjön där vi tänkte bada, men vi skippade det. Och sedan prat och mys hemma här med efterrätt (nyttig, såklart). Haha.. Jordgubbar och protein-vaniljsås.
 
Ja, det var det. Sedan blev de lördag, och efter en händelserik förmiddag så träffades jag, benny, sara, micke, anna, benny, monika, frank och irene upp i Hjo där vi hade planerat in en familjedag. Dock kunde inte håkan komma, så komplett var vi icke. Men det var jättetrevligt iallafall, med god mat på bryggan (blev kött, pommes och bea, kan liksom aldrig slå fel), glass från moster elins, minigolf och korttagning. De gruppkorten jag har planer för kan jag inte visa er, men resterande från kvällen visar jag upp! Jättefint vid vattnet i Hjo på sommarn, älskar det.

I fredags på ute-gymmet.

Och i lördags på familjedagen;Anna (Bennys syster) och Benny - Lag 1


Sara och Mikael (Bennys bror) - Lag 2.


Irene (Bennys mamma), Monika (Bennys syster) och Frank - Lag 3
 
Och vi såklart! ;-)
Halv sju hos Sören

Hej hopp! Nu är de frukost/fika-dags på jobbet så jag passar på att blogga lite! Har egentligen en hel helg att blogga om, men de gör jag inte nu. En jättefin helg blev de i slutändan med träning, vänner, familjehelg i hjo osvosv, och likaså fin måndag! Jobbet gick fint och rullade på, och vid 16-tiden så hörde Sören av sig och frågade om inte vi fyra kunde dubbeldejta lite och käka god mat.

..vem är jag att tacka nej till mixen av god mat och vänner, så hopp in i bilen blev de efter att jag panikköpt en kjol för jag höll på att svettas ihjäl i mina jeans i den 30 gradiga värmen ungefär. Trerätters med räkröra och tunnbröd, grillad karré med bea och citronfromage med hallon - mums! Efter maten blev de Lotta på liseberg som de pensionärer vi är och därefter hemgång :-)

Ha de fint!

Känslan av att matcha sin rosa tröja

Hej hallå!

Ännu en jobbdag till ända, och nu ska jag strax lägga mig i sängen för att ladda inför imorgon. Förra veckan var det bara jag, roland och annika, denna veckan är de bara jag och anders, och nästa vecka är de bara jag och per, så de är full fart och mycket roligt. Plocka ordrar till exempel har jag insett kan vara himla kul!

Ikväll hade jag lovat mig själv att ta mig ut och springa för jag fuskade hela förra veckan och igår, så ikväll när ja sprang (go go me) var de så sjukt, sjukt, sjukt.. sjukt jobbigt!!! Sista biten kom också en ung hurtig kille och sprang om mig också så då blev jag provocerad nog att öka takten och hålla hans tempo men de var tufft.. och uppför... så de sket jag i. Blev 5.1 km, till netto och massa omvägar, och jag höll verkligen på att spy så trött jag blev, men härligt var det!!!

Så de där med att matcha sin rosa tröja - de uppnår jag bara när ja springer, och de är en himla go känsla!! På bilden väntade jag på att åka hem med benny. mitt matchande jag! Varföööör kan jag bara inte få detta som rutin?!?! Orkar inte omotiverade sandra, en av de jobbigaste formerna av henne...