Bär bär bär i lass

God morgon! Ja, god morgon och klockan är 12.27. Jag vaknade vid 11 dock men nu har jag precis intagit min frukost och ligger fortfarande i sängen och myser med mig själv. Kvalitetstid på hög nivå!

Helg igen och jag har nästan hela framför mig. Igår efter jobbet hade jag kokat ihop en överraskning till benny så när jag kom hem ställde jag mig och gjorde pannkakor. Pannkakor undrar ni - för de första äter du aldrig pannkakor o för de andra vilken tråkig överraskning - men fel har ni!! Nu när jag lärt mig både äta och göra fina pannkakor så ser jag glädjen i dem!

Så igår hur som helst så stekte jag pannkakor, skivade hallon, jordgubbar och banan, hällde alkoholfri cider till mig och alkoholfri öl till benny och sprang ner till ica för att köpa två mjukglass i bägare. Mums. Smältande glass, de bästa bär/frukterna i världen och varma pannkakor var verkligen fantastiskt. Bara lite bara ben i klänning ute i stekande sol hade gjort det bättre!!

Nu är benny på jobbet och jag hade två hela paket färska hallon kvar, så jag tog ett helt paket till min frukost imorse. Mosade halva och hade halva ovanpå. Mums!!! Ha en bra dag!