Välkomna in!
Hej!
 
Sitter med datorn i knät och iphonen ikopplad så jag får internet. Förhoppningsvis är detta sista gången på länge då vi nu äntligen (!!!) beställt bredband! Tänk att vi levt i ett hem med relativt mycket teknik helt utan bredband. Det enda vi haft är våra vardera 2 gb internet på telefonerna. Nu kanske vi kan börja skypa igen mamma! Haha.. Men det kommer förhoppningsvis som sagt imorgon eller torsdag senast.
 
Hur som helst, tänkte att jag kan visa er mitt kontor nu när jag har någon minut kvar på mitt mobilsurfande, haha. På de två sidorna ni ej ser är det åt ena sidan en hutch för dokumentation, och på andra sidan är det en tamburmajor för kläderna. Återigen ser ni att fönsterfilmen ska bort såklart, och kabelkaoset ska likaså det fixas till. Idag var jag och Per i Skara och gjorde flertalet kundbesök som var himla roligt! Det är ju i slutändan det jag kommer jobba med, så det gör allting mycket roligare att få se allting "live". Sedan fick jag även köra Pers bil från Skara, en automatväxlad superskön bil. Man funderar ju helt klart på varför man har manuell efter en sån tur.. När man slipper liksom. Så enkelt!! Detta blir säkert bra. Ni ser även visitkorten som är tryckta och redo att delas ut! Idag släppte jag av mig några också :-)Sedan en bild till ifrån helgen då jag, sara, micke och benny grillade i sällskap av rickard och niklas. Därefter blev det myskväll med saris då film, gotta och prat stod på schemat. Fint de!! På söndagen sen så firade vi bennys mammas mors dag i hennes trädgård med hela familjen wallin, fika i mängder och prat likaså! Sedan blev det myskväll för mig och benny med pizza och film. Hela helgen har varit så lugn och skön. Känt mig typ förkyld också så har inte orkat anstränga mig alls. Släpp nu förkyldning, släpp!!

 
En liten hyllning

Morsdag, farsdag - egentligen bara två dagar om året. Men med ett syfte!
Egentligen hade jag helst hyllat dessa två till skyarna hela dagen varje dag år efter år, men då det efter ett tag hade blivit uttjatat och ouppskattat så är dagar som morsdag och farsdag väldigt fina just för att man får hylla dem till skyarna!

Jag har världens absolut bästa, vackraste, snällaste och omtänksammaste föräldrar universum har givit jorden. Att just jag drog högsta vinsten i föräldra-lotteriet och fick dessa två är ju helt fantastiskt. Tack för att ni finns, för att ni är helt fantastiska förebilder, för att ni orkat med mig i alla situationer, att ni aldrig slutar tro på mig även då jag gör det, och för att ni är de starkaste människorna jag känner. Helst av allt hade jag aldrig någonsin behövt vara utan er. Hoppas att ni haft en fin morsdag!

Jag älskar er! ❤

Eurovisionskvällen förra helgen
Hej hej hallå!
Här var aktiviteten galet låg. Men nu kör vi igen.. har nämligen två inlägg jag redan vill he in nu, men tar den en och en. För det första så tar vi eurovisionskvällen förra helgen då jag, theres och malin larsson åkte till Hjo och leo, jenny och bech. Det var en himla fin kväll med tacos i stora lass som ni ser, bebismys med finaste bebisen och massa skratt åt alla roliga bidrag. Åkte hem i natten där sen och precis då thess ska åka från mig till sig själv så dog hennes lilla bil helt! Helt galet, så då fick vi hjälp av malins mekan-duktiga-kille-robert och stod ute i kylan till 4 på natten innan thess fick följa med upp och sova till dagen efter då bilen lagades som tur var!

Haha, det var roligt! Och hela veckan har varit jobb, lugn, möten osv. Så är vi här idag då, lördag igen (shit en hel vecka sedan min senaste blogg, haha... aja!) och nu sitter jag alldeles svettig efter att jag sprang 5 km som en revansch efter vårruset som gjorde att löpning blev ihopkopplat med illamående, gråt, smärtor och helvete, så nu tog jag som sagt revansch genom att jag klarade 5 km nyss. De känns galet skönt att va ute igen, behövde nog de. Koppla ihop löpning med nöjdhet, tillfredställelse och svett istället för det i tisdags för två veckor sedan.

Aja, här är bilder från eurovisionskvällen, och snart kommer sara och micke hit för att grilla på vår gård och sedan ta de lugnt med min finaste sara ikväll. De blir galet mysigt! Igår var jag och benny på uteserveringar i stan, alkoholfria drinkar och elina (med vän) i kvällsvärmen. Det var också mysigt! åh.. nu måste jag duscha. Hejdå!!

Ser ni hur fint han sitter, käkar hand och kollar på eurovisionsfinalen?!?!? åhhhh!!