Date night
Lördagseftermiddag och jag ligger helt utdöende på soffan, vad händer liksom?! Hade planerat att träna och ha mat redo när Benny kommer från jobbet men blir nog så att jag får skjuta mina planer lite så jag åker hem med Benny från gymmet och stoppar in maten i ugnen då istället. Inte fy skam det heller.. 
 
Nämen igår då! Hade verkligen en perfa fredagskväll för det var ju nämligen dags för lite "dejting" (är egentligen allergisk mot det ordet men vad ska man säga då). Alltså om några få månader har vi varit ihop i fem år och efter så lång tid så finns det inte mycket kvar att ge varandra rent materiellt, så jag tänkte att jag skulle överraska honom med bio (dvs tid med mig, the best gift ever!!). Då visar det sig att han tänkte överraska mig med restaurang. Hur stora är oddsen för det liksom på en och samma kväll.. Men så blev det iallafall, först fantastisk mat på glädje följt av att dela efterrätt och därefter biobesök. Hade köpt biljetter till hunger games 2an och den var sååååå braaa, alltså den hade allt. Dog hela filmen av känslosvallande. I matväg blev det wallenbergare för Benny gjord på oxrygg, entrecotê, högrev osv, och jag valde självklart långkokta oxkinden igen, längtat så efter den! Till efterrätt valde vi creme brulee med kvällens sorbé (blåbär) vilket också var himelskt. Det är ju fördelaktigt att dejta när man redan känner varandra, det blir tillochmed roligt med candy crush liksom ;-) hahaha..
 
 
Vänsterhanden
Idag har jag insett något stort, min vänsterhand har ett syfte! Alltså lite background first maybe, min vänstra hand och dess motorik är hela galet efter känner jag själv, inget medicinskt alltså men min höger är bara så humla överlägsen i mitt liv. I alla situationer är min höger först. Men! Nu har något stort hänt, i en situation i mitt liv har vänstern faktiskt överhanden (höhö) - nämligen när jag kör bil! När jag kör med två händer styr och säkrar vänstern upp och när jag kör med en hand är de definitivt vänstern först. Och nu tänker ni "men du väääxlar ju med högern!!" Ja fast nä, jag kör ju automat på jobbet. Tji fick ni! Välkommen till världen min vänster hand, det var på tiden att du tog över någonstans. 
 
Annars då. Fredag imorgon igen, härligt! Vi får väl se vad helgen har att erbjuda, en eller annan överraskning kanske. Var hos en kund i Töreboda idag nästan hela dagen efter fantastiska nyheter, så det var en bra dag! :-) Gud vilket yrt onlägg, det lät bättre när jag tänkte allt i huvudet. Kan dessutom berätta att polisen std med laser igen på 30-sträckan i Tidan och vem glider förbi helt rätt på mätarn men ändå med hjärtat i halsgropen? Moi. Precis som sist på 70-sträckan från Linköping. Jag älskar att vara jag ibland. Så jävla knepig alltså. Men så jävla king!! Har btw en helt tom mobil nu så bjuder på en rolig bild jaf haft på hjärnan de senaste torsdagarna typ... Hahaha..
 
 
Äventyrligt besök
Hej! Härligt, nu sitter jag med klara kollage och 30 minuter att spendera hur jag vill :-) På ett kallt golv med en het dator i knät, samtidigt som jag uppdaterar min telefon.. det blir fint tänkte jag. Dags att blogga om helgen!
 
När amanda skulle komma på fredagen var mina förväntningar höga. Nästan hela veckan hade ju gått åt att planera och förbereda alla inför överraskningen som jag planerat, mest för att min vän är så galet givmild och ger mig presenter hela tiden, så det var hög tid att hon fick en present! På fredagen kom hon med tåget och efter en stor kram, god mat och idol visade det sig att hon hade ännu en present till mig, nämligen hembakat ända från lilla ettan i örebro och ett fint kort tillsammans med en skyddsängel (dit alla pengar gick till cancer forskning). 
 
 
Sedan blev det snabbt lördag eftersom amanda är a bit of a pensionär och somnade tidigt. Det var förmodligen dock bara för det bästa även för mig som aldrig gör det. Vi vaknar upp sent, gör mugcake och sitter länge och bara taggar för kvällen (endast jag vill säga) innan vi styr kosan med en långpromme ner till stan. Efter en mindre lunch på Pims bär det hemmåt igen för den uppgjorda middagen med Sara och Micke. Strax innan de kommer börjar det, och i sista sekund inser jag att jag måste spela lurad också, hur förklarar jag annars varför alla kommer med träningskläder för en finmiddag och fest? Haha.. dock kommer ingen med träningskläder, men utan mitt medspelande vettefan om hon hade trott oss.
 
Sedan var det dags, Benny säger klä på er tränings-aktigt och sätt er i bilen ungefär, efter en god tacomiddag med vårt sällskap. 5 minuter från Laserdomen är det kört för min vän ;-)
 
Det var ju nämligen dags för 5-kamp tillsammans med härligt sällskap. Det skulle bli Laserdome men 1 h innan vi skulle satt igång ringer dem och säger att hela systemet ligger nere, och tur var väl det för denna överraskning blev så hiiiimla mycket bättre!! :') Lag blå och lag gul var valda och sedan satte vi igång. Först med sumo-brottning;
 
Därefter mästarnas-mästare-ljus-den-som-tar-den-som-slockar-först. Haha, älskar ju detta på mästarnas mästare men var sämre än jag trodde. Blev 2-1 till Benny som var överraskande snabb.
 
Därefter var det dags för Gladiatorerna-gren där man ska slå ner den andra med såndär mjukisstång. ASjobbigt och i flera sekunder stod bara jag och niklas och andades.. hahah, tur att jag mötte en som var halvt sjuk, höll på att dö!!
 
Sedan den roligaste av allt, jag fick möta Mandis i denna gren där man är dras tillbaka i ett gummisnöre och man ska nå fram till rispåsarna i mitten först. En hård kamp men den vann jag!! Och helen drog verkligen alla av stolen så snabb hon var...
 
Sist men inte minst så blev det tjuren, alltid velat testa på det men en gång räcker gott och väl för mig! Haha, det gjorde både ont i hjärta och själ i slutändan, och tuuusen gånger svårare var det på än man tror. Herregud!
 
Sedan var det dags att åka hem till den planerade glögg- och pepparkaksfesten, och det var verkligen asmysigt. Ljus tända, egna varma pepparkakor, ädelost och päron (på chefens begäran), chips och dipp, två olika sorters glögg, ölspelet med tusentals efterblivna frågor, amandas kolor, chokladbollar, ännu en annan glögg som smakar chokladbollar och massa annat gott.
 
Söndagen började vi med en stor scones-brunch innan vi tog en promenad i kylan innan vår planerade pyssel-eftermiddag satte igång. Mandis hade kort och kuvert och jag hade som vanligt tusen pennor och glitter som bara används när hon kommer :-) 
 
Vi gjorde julkort säsongen till ära, första advent är ju bara runt hörnet nu! Blev väldigt fina om jag får säga det själv!! En perfa sista eftermiddag tillsammans som avslutades med en god middag på Sand med Benny och Spock tills vi ses igen då snön smält och det börjar bli varmt igen ungefär. Längtar redan till nästa helg vi får ihop. Älskar våra tjejhelger och älskar min fina fantastiska vän!! <3