Linas matkasse 2.0?
Halloj! Dags att sova gånger 10 ungefär, men tänkte slänga in en uppdatering lite fort. Igår var ju nämligen jag och benny och pardejtade igen, denna gången med min gamla chef på staples fredrik och hans fästmö med son filip. Vi tog med all mat, lagade all mat, la in all disk i diskmaskinen - hos dem! Vilken lyx. Han beskrv det så bra på facebook 
 
"Så jävla smidigt. De handlar, kommer hem med kassarna, lagar maten och underhåller till middagen. :D Linas matkasse kan slänga sig i väggen, det här är en helt ny nivå."
 
Haha.. Det blev, hur man än förklarar det, en supermysig kväll med våra vänner och fantastiskt god mat, och sedan blev det hemdags och jobba idag. Theres gick ganska nyss, hann både laga mat, diska och städa lite medans hon underhåll mig. :-) 
 
 
Gluten- och laktosfritt
Hej hej!! 
 
Här var det lite tyst, men ändring på det blir det :-) helg igen, lördagkväll till ända och jag har varit igång ända sedan jag gick av jobbet igår eftermiddag. Direkt efter jobbet gick jag till gymmet och testade ett nytt danspass som denna veckan var "house". Väääldigt svårt, men kul var det. Sedan duscha/byta om och bege sig till wallermans där afterwork med vänner stod på schemat. Skulle varit på kött-dejt med nadia men de blev inte så buffé och aw lät också härligt. Där satt vi ända till det blev spock/utgång senare innan läggdags vid tre.
 
Idag tog vi en sovmorgon helt utan ångest och tog oss samman närmare ett. Behöver det efter mina tidiga morgnar på jobbet. Sedan upp, åka och handla både laktos och glutenfritt till våra middagsgäster och både städa och laga mat sedan. Det var nämligen hög tid att ha dubbeldejt med sören och sara med tre-rätters. Sara som är både laktos och gluten blir alltid en utmaning men det gillar vi. Det slutar med att vi alla åt samma sak så var det iallafall ur världen, men till förrätt blev det en ny version av toast skagen med egen röra (turkisk yoghurt/citron/dill) med lite räkor och glutenfritt bröd. Huvudrätt var schitzel (panerad i glutenfritt mjöl) med beasås (med laktosfri mjölk och margarin) och potatis, och till efterrätt en potions-smulpaj (glutenfritt mjöl/laktosfri margarin) med hallon/blåbär och laktosfri glass. 
 
Ja, det är lite spännande ändå, men det man vill ha finns ju och gott blir det!! Humordvd från tv4 stod för underhållningen och sammantaget en finfin kväll med goda vänner! Imorgon blir det dubbeldejt och att vi bjuder på middag igen, dock inte med samma sällskap, haha trevligt!! 

 
Bennys-present-helg
Hej hopp!
 
 
Jag tänkte hoppa in hit och uppdatera min kära blogg om min senaste helg. Det var ju äntligen äntligen dags för det efterlängtade 20 oktober som jag sett fram emot sedan cypern-resan ungefär. Inte kanske 20 oktober direkt men att ge Benny den present jag ansåg va perfekt.
 
Att köra Ferrari / Lamborghini. Dessutom 2 gånger, varav en gång Ferrari och en gång Lamborghini. Då hela familjen Wallin är med på dessa två presenter; Mamma, syster, systers man, syster 2, syster 2s man, bror, bror 2, bror 2s tjej, och jag.
 
....Pause for reaction....
 
Att som 23-åring (-ish), med en helt sanslös kärlek till sportbilar, bilar, top-gear, och allt annat bilar-aktigt, få köra sportbil måste ju vara perfekt!! Och det var det! Men tyvärr så blev det som sagt inställt, de från liveit ringde mig när vi var typ 2 mil utanför Linköping på lördagen och ba "jag hoppas att ni får en trevlig helg ändå" ...JAHA!! sedan inte nog med att det blev inställt - han fick ju inte ens uppleva det!! Än vill säga, de är ju giltigt t.o.m november nästa år men ändå. Dock när jag ääääntligen iallafall fick avslöja vad det var mådde jag 100 gånger bättre. Och han reagerade precis som jag hade önskat. Minus att han inte fick känna på det direkt då, men han blev helt galen. Han va så orolig att det var fallskärm, kanot, bungyjump - allt freaky som vi aldrig skulle utsätta varandra för, men att maxa en sportbil fanns inte ens i vildaste tanken.
 
Perfekt var det. Nästan. Nu har vi det att se fram emot senare :-) istället blev de en hotellnatt på First med helt fantastisk frukostbuffé på söndagen, en galen utekväll med två av de skönaste linköpingsborna vi kunde hitta, choklad från cloetta center, bastu och bad innan middag, alkoholfria strawberry daiquiris till mig och min superkomousupergod lax på restaurang, härligt sällskap och lite depp från alla håll i omgångar. Fantastiskt. Jag väntar in lite bättre bilder från Sara, men under tiden kan jag bjuda på hennes sammansatta bilder och mina från kameran.
 
På cloetta center. Det blev två fyllda påsar med godis, hur mycket som helst!
 

Jag och Benny drog verkligen jackpot när Mikael valde rum 144 till dem och 139 till oss, det var verkligen ett fantastiskt rum vi fick! Det behövde jag för att sluta deppa lite ;-)
 
Sara alltid redo! Min frukost-vän alla dagar i veckan :-)
 
Underbara frukostbuffé, ser ni vad god min frukost ser ut????! Saknar den typ.