Igår, idag, imorgon
 
 
Ska man skratta eller gråta om dethär är så jävla jag?! Haha.. Du är mitt hjärta! Och du med pappa, för du leder mig till mamma! ;-) hoho, jag älskar er båda.
Högst upp på bergetIdag blev jag medlurad på ett litet äventyr, theres hade nämligen kokat ihop en halvdagsutflykt till oss! Fick instruktionerna "Klä dig bra och bra skor" samt "fixa dryck, varm!" Haha, klappat och klart så blev de varm oboy och te så rullade vi mot Jättadalen efter en liten biltur där vi tog vår picknick och traskade upp för hela berget och sätter oss äntligen och hinner ta dessa två kort ovan. Vad händer då? 

De börjar regna. Spöregna. Jahapp!! Halvvägs med att packa upp baguetterna hon köpt och drycken jag förberett så sätter vi oss mitt i skogen under ett träd och picknickar vidare. Haha... Men nu blev de helt klart mer speciellt än om vi bara gått upp för berget ätit och åkt hem, haha. Nu var de mer en supermysig pratstund i spöregnet med en av naturens underbaraste ting (utsikt), vår varma oboy och vår kebab-baguette. 

Mums! Sedan en helkväll här hos mig med två filmer, the lucky one och boys and girls, lite björnbärs-mugcake och en glass till theres och äpple till mig. Gott!! Ha de fint :-)
London 2013
Hej hopp galopp!  Det är dags att uppdatera er med de senaste bilderna. Självklart menar jag från London!
 
Det är snart en vecka sedan vi kom hem redan, helt galet va fort dessa dagar gått, men hur som helst så är det hög tid att börja scrolla igenom och visa er lite. Och vilken fantastisk resa vi hade då! Åh, allt var så braaaa. Hotellet (Airways Victoria) var super, frukosten var jättebra (london-style), läget var perfekt, mitt sällskap var bäst i världen, maten var fantastisk, pappas födelsedag spenderades på bästa möjliga sätt, vädret var superbra mesta tiden, alla sevärdheter var magiska, bilderna blev fina, flyget gick jättebra, ja vad ska man säga. Jag var förkyld och som värst den första dagen vilket var mega-minus, men andra minus fanns nog inte.
 
Lite bilder och snack emellan;
Dags för avfärd!
 

Vid frukosten första morgonen. Mums!

Mitt och Bennys hotellrum. Litet och mysigt!

Vid Big Ben, River Thames, London Eye och House of Parliament på samma gång :-)
Självklart slog vi alla till på en fish and chips första dagen, men aldrig på hundra år kunde vi gissa att fisken skulle vara så fruktansvärt stooooor?!?! Jämför med citronen ni. Haha..

Först var det middagsdags-kort.

Sedan blev de födelsedags-kort med tårta. Woho!

Jag och Benny lyckades överraska pappa så han nästan for ur stolen, hahaha.. och personalen gjorde verkligen ett fint jobb med att fixa tårtan, texten runtom och sång och dans. Superduper blev det! Det var ju syftet med hela resan, att fira min älskade pappa!!

Mamma gick dock inte lottlös, kvällen efter bjöd jag henne på en alkoholfri strawberry daiquiri som hon varit nyfiken på sedan jag började dricka dem.


Sedan var det dags för Madame Tussauds för mig och Benny;
Benny och de tre vännerna; pappa, puben, pinten. :-)
 
Hejdå London och vår fina gata!
 
Var tvungen att cencurera lite bilder och ej ta med dem än pga att inte obehöriga ska se ännu ;) hihi. Sådär ja, nu orkar vi inget mer. Måste fixa mat till imorgon också, och klockan är 22:00 exakt. Yay på mig och min tidsoptimism!! Godnatt snart :-)