25 år ❤️

Året är 1989 och de två människorna ovan vet inte ens om hälften av de liv som väntar dem. Den 29e december står det framför alla sina vänner och säger ja till varandra, i nöd och lust. Ett år tidigare hade de aldrig setts. 

De 25 åren som gått fram till idag har inte bara inneburit mig, men också en oändlig kärlek till varandra, och till mig, som jag inte ens kan börja beskriva. Ni två och er relation till oss som familj är det viktigaste i mitt liv. Ni är anledningen att andas, blodet som pumpar i hjärtat och tron om att människor genuint kan förändra människor till det bättre. Ni gör mig till en bättre människa varje dag, och jag skulle inte kunna vara lyckligare över att det endast är jag i hela vida världen som fått lyckan att vara hälften dig mamma, och hälften dig pappa, för den mixen måste ju vara helt jäkla underbar. 

Jag älskar er som ingen annan människa kan, och jag avgudar er mer än några andra i världen. Grattis till 25 underbara år som gifta, mot många fler. ❤️
Julhelgen
Åh! Nu är julhelgen dessvärre över, suuupertråkigt tycker vi här i lilla ettan, både jag och Benny har verkligen blivit riktigt bortskämda med mamma och pappa i veckan så nu känns allting lite dystrare än tidigare. Med sådant upplägg och sällskap kan det ju aldrig bli fel ☺️ 

På juldagen hade vi en egen liten julafton med egen julbuffé till lunch och avrundade kvällen med glögg-provning som Benny gav till pappa, och annandagjul blev det en sedvänlig brunch på IKEA med en minuts marginal 😉 Följt av lite mellandagsshopping men inget till oss dessvärre..  

Lite bilder allt på mina finaste i livet; 

God jul 2014
God jul på er alla!! Ännu återstår ju några minuter av 2014s julafton så jag mjölkar ur det sista genom bloggen, har ju alla oredigerade bilder nu då jag är hos mamma och pappa än men jag får byta ut bilderna mot redigerade bilder senare, ville lägga upp alla jag kunde tänka mig bli fina redan nu, HAHA!

Har haft en fantastiskt fin jul, här i göteborg som vanligt. Varit hos moster med familj också som vanligt och i vanlig seder är jag mer än nöjd med alltihopa. Tackar livet för dessa fina stunder ihop. Började dagen med julfrukost, julstrumpa med massa paket och att öppna presenterna. Sååå fint alltihopa, är så nöjd med alla paket. Så himla kul att ge presenter med.. Det är något speciellt med just det.

Sedan efter att vi fixat oss och alltihopa sådär så bar det iväg till moster med såååå god mat och bara massa matkoma, julsnaps-visor och Parmis som vanligt satt ihop och bara kvalitetstid. Vårt pepparkakshus som vi skapade sist var också fint uppställt med ljus i och så, jättehärligt. Sedan fortsatte bara dagen med "skönsång" med mig och Parmis på piano, Panteha som kunde varenda svar i hela frågeleken och mamma som stod för årets roligaste julsnapsvisa som hon skrev själv "Vi har de bra... Vi har de bra..." HAHAHAH!!