Hur fick du in krämen?!
Haha.. Dagens mest frekventa fråga. Hur fick jag in krämen då.. Jo genom att baka in den först och sen stänga bullen. 
 
Det blev som ni kanske förstår krämbullar till fikat idag, krämbullar med vaniljkräm som tog otroooligt lång tid att göra men som fick fantastiska betyg på jobbet. Tjoho! Jackpot igen. Annika är så snäll! Själv saknade jag typ lite sötma/krämighet/choklad just idag, men annars gillade jag verkligen bullen också (dvs då man fick med vaniljkrämen, haha). 
 
Nä nu sitter jag här i soffan medans mandis soover så sött, men de är dags att sova också med tanke på att kvinnan går upp och skramlar i köket/knakar i trägolvet så därmed har jag ingen sovmorgon. Men äntligen är jag hääääär i Örebrooo igen och ääääntligen får jag ha en tjejhelg med min finaste mandis!!!!! ikväll bjöds de på lets dance-premiär och ost och kex bland annat, älskar dessa helger med varandra. Vill tillfälligt stoppa tiden och stanna ett tag extra..
 
 
Representing and rehearsing
Hoppla, nu dök ödet in här och kapitulerade hela min mobil efter att jag för en gångs skull varit lite djup här i bloggen, men nu är det utkastet borta och lika så min tro om att det var bra att skriva så. Tack ödet för vad du än räddade mig från. (En annan dag..)
 
Här är de inget annorlunda dock, bakat i fulla muggar inför min dag imorgon (jajamen, de va de fem veckorna av mitt liv whoaa) och även denna veckan satsar jag på stort, men rent smakmässigt blev det inte lika smarrigt som vanligt trooor jag. Vi får se responsen imorgon. Ligger just nu jävligt bra till så vill inte paja det helst.. Hur som haver. Idag invigde jag min nya jobbjacka med logga och så vidare så här står jag oskyldigt och poserar efter ett viktigt möte med kund. Spännandeeee. Livettt. Är spännandee. 
 
Ahh!! Insåg precis att jag inte alls ens börjat packa för helgen, gudars det måste jag ju!! Aaaaah men herreguuud vad klockan blev mycket, jäkla fika som tog hundra år. Näää jag ska fixa frukost för imorgon också.. Too much to do, not enough time!!! Tur att jag har med Pers bil hem iallafall så slipper jag buss med helgpackning + bakverk + tidspress + stress. Hämta chefen på morgonen för att skjutsa till jobbet blir en first timer! Som vanligt får ni veta fikat och bild imorgooon.. Teasar er för mycket era stackare som orkar med min blogg efter 7 år. Puss och hejdåå!! 
 
 
Tjejmys
Äääntligen är det dags igen! Tjejmys. Hela veckan har byggts upp för denna kvällen (flyttar ner grejs till förrådet, vait på återvinnigen, på soptippen osv). Första besöket (förutom några stick-besök mitt i processen) som jag ändå kan känna att "okej nu är de faktiskt ganska så okej klart", så de första "första" som får se ett hyffsat okej resultat blir mina coachtjejer som kommer hit ikväll för käk och melodifestival. Ett gott tecken är att jag funderar på att ta kort med min halv-systemkamera i dagsljus där alla skönhetsfel syns, då har jag kommit hyffsat långt. Och att blommorna benny köpte i veckan precis slagit ut är inte heller till bordets nackdel. 
 
Jag vet att ni alla ba "huuuuuur blev det med bordet igår då kräsna jobbiga du??????" (Okej kanske inte) Jomen jag kan glatt meddela att det blev skiiitbra!!!! Bättre än jag vågade hoppats på. När jag visade mamma på skype sa hon samma sak (som btw ville att jag skulle behålla glasbordet). Icke sa jag och nu är de upp-piffat såpass att jag bjuder på en liten sneak nedan. :-) gör mig glaaaad. Tappade hoppet lite när första vita blev så fult, plus att jag hade spränghuvudvärk när jag skulle hämta bordet igår (tror på tecken från ovan osv) (huvudvärk som fortfarande håller i sig??) men nä, de var nog ett tecken på något annat. Hepp, dags att fixa de sista nu, snart kommer mina vänner och jag som fastnat här tillfälligt är inte optimalt. Ska förbereda paj nu osv. Köpte förresten också en liten partykjol igår för örebro nästa vecka och på påsen stod detta, himla fint. Puss!