Också ni mitt i allt
Heje! Hoppas att ni mår bra, mina små lojala läsare. Fördel med bloggen: ni vet vad som händer i mitt liv utan att jag behöver upprepa allt. Nackdel med bloggen: ni vet vad som händer i mitt liv utan att jag behöver upprepa allt. Haha oh the irony. Att mamma kan lugna sig när hon vaknar imorgon och ser att jag lever för jag uppdaterat och att susanna under ett telefonsamtal på ca 3 h kan säga "jag vet, jag läste det i bloggen" typ fyra gånger är verkligen på gott och ont. Haha! 
 
Menmen. Saker och ting händer!! Lampa check, gamla kylskåpet borta check, gardiner i köket check, skruv helt i väggen inte check osv osv, går upp och ner allting. Men jag ser slutet i tunneln! Måla skåpsluckorna är nästa spikade stora projekt, sen lite annat och så men det först (kanske). Alltså, jag har ju ett liv utöver detta också. Joppa joppa joppa, dejt med theres i veckan med fruktsallad, efterlängtad sushidejt och bio på secret life of walter mitty med sara i helgen, gymmar ca 2 dagar i veckan (varav dans står för en stor del av detta), modern family-maraton med benny med mera. Vårt kök har gjort en helomvändning, dagarna bara flyger iväg, hans tå mår inte särskilt bättre och snart är det februari. Vad hände här liksom?! Och vad ska man blogga om dåååå?! Äsch ni får en bild på lampisen och en på mig idaaag.. Och ni som ba "shit shit shit vad har hänt, något är annorlunda" så är svaret på det konstaterandet mitt andra par glasögon som samlar damm vanligtvis. Tänte vara mer business för tillfället och köra på helbåga ett tag. Godnatt!! 
 
 
Fredagsfika
Hoho! Då var det dags igen, men denna gången blev det faktiskt något jag gjort iallafall en gång tidigare. På nyår gjorde jag nämligen för första gången chokladfondant och nu gjorde jag det för andra gången på fredagsfikat på jobbet! Grejen med en chokladfondant är ju att den ska vara hård på utsidan och rinnig på insidan, så de är ett litet lotteri varje gång, men den blev superlyckad och får verkligen fundera ut vad jag ska göra härnäst.. Mina kollegor gillar kladdigt, sött och onyttigt. Dvs typ allt jag gillar. Blir till att googla till nästa gång. 
 
Hur som haver! Igår kom även thess förbi och kikade lite halvvägs in i köket samt för film och fruktsallad-kväll. Hon har ju gips nu på smink-handen så det blir filmmys nu framöver :-) Jättetrevlig kväll med båda hunger games (första gången för henne) och sååå spännande att jag dog igen. Älskar dem!! Finns i bra kvalité på stream nu, helt galet fort går de! Och stream är ju som alla vet inte samma sak som att ladda ner, det skulle jag aldrig göra. Ikväll blir det också mys fast med Sara istället, längtar till det! Längesedan vi hade tjejmys nu :-) happ hepp nu ska jag shoppa lampa och gardiner hoppas jag!!! Ta ett beslut nu Sandra!!!!! 
 
 
Grattis korvblogg!
Wohoo, grattis till korvblogg som nu i januari fyller 7 år. I sjuuuuu år har jag bloggat regelbundet och (nästan) allt i mitt liv sedan första året på gymnasiet finns dokumenterat på denna webbportal. Det är helt galet, 11-01-2007 startades bloggen och nu har jag bloggat sammanlagt 1082 inlägg.. När jag satt och avslutade mitt första blogginlägg med "PÖSSILURAN:*" hade jag alltså två och ett halvt år kvar till studenten. Och två år till jag skulle ha min första pojkvän. Och två och ett halvt år till att flytta hemifrån 80 mil. Och fem och ett halvt år till examen. Och sju år till en helt vanlig onsdag på sitt heltidsjobb på Skövde Kontorscenter. Och där satt 15-åriga Sandra och bloggade. 
 
Gud vad jag inte visste något. Alls. Finns det något jag hade velat hälsa till mitt 15-åriga jag framför datorn hemma så är det att försöka att sluta oroa sig. Framförallt för saker som kommer och går, herregud vad jag lagt tid på att oroa mig (i onödan). Vänner kommer och går varenda dag, pengar kommer in på banken och försvinner lika fort, håret som jag alltid klipper för kort växer ut,  boende som köps, säljs, hyrs, hyrs ut, killar som man älskar, hatar, som leker med dig, som man själv leker med, som vill förlova sig, som man gör slut med, alkohol är så jävla oviktigt och inte alls coolt - jag lovar. Jag har alltid haft en tendens att oroa mig så mycket, för mig, för alla mina nära och kära, för framtiden, för.. Allt! Ps. Lyssna alltid på mamma, hon har alltid rätt, hur jobbigt det än är för ditt ego. Ds.
 
15-åriga Sandra; Du är asbra. Ändra aldrig den du är. De vänner och killar som inte gillar dig sticker oavsett vad du försöker spela, de som gillar dig stannar oavsett vart i världen du går. De jobb du inte får missar dig. De val du gör tar dig kanske inte till rätt plats men iallafall framåt. Och det är framåt vi ska! Tänk när jag bloggat i tio år, undrar vad som kommer hända under dessa tre år.. Ser framemot att fortsätta här iallafall. Här nedan är fyra nära bilder från exakt 7 år sedan. Enjoy!