Harry Potter - The Exhibition
 
Hej hopp, äntligen dags för detta efterlängtade inlägg (för både mig och suss). En vecka sent men så kan det bli, bättre sent än aldrig! Hihi.Varning för extremt många nördiga bilder som kanske bara hon och jag fattar innebörden till. :-)
 
I lördags åkte iallafall jag och Susanna på ett litet äventyr. Hela vägen bort till Norrköping hamnade vi (som jag insåg att jag redan besökt med Sara förra året, hihi) för en enda specifik sak only; Harry Potter - The Exhibition. Om tårar, skratt, häpnad och hakan i golvet i fyra timmar inte förklarar hur vi mådde så hoppas jag att bilderna gör det. Verkligen en dag jag kommer minnas förevigt med en av mina bästa vänner, där allting verkligen bara var helt underbart på ett annat sätt än på länge. Susanna blev invald i Ravenclaw, vi hade audio-guidning med riktiga designers och grejer, tog snygga bilder, osvosvosv!! Ingen som ens är hälften så intresserade av detta kommer förstå, men de som kan mäta sig med detta; åk dit innan de packar ihop i september!!!!!

För att förstå lite mer hur stort detta fenomen är, så var Norrköping nu deras Exhibition Europa-premiär, nästa ställe blir Aten, sen Milano, Buenos Aires, Berlin osv. Också lilla Sverige mitt i allt!!!!! Australien, USA, Singapore mfl har redan fått ha det. Förstår ni mer dåååååå?!?!?? Jaja. Bilder för förklara. Söndagen spenderades med hp-shopping, hp-filmer och hp-längtan. Älskar HP. Älskar oss!! Tack för en sån fin helg.
 
 
 
 
 
Lyckliga som fååå!! hiih. Och sist såklart vår shopping i HP-butiken, mitt längst ner på bordet. ÅHH!!
Julikvällar
Jag längtaaar ocksååå, efter mitt egna bloggande. Haha.. Har mycket roligt att blogga om, men eftersom jag ej är redo för bloggningen om helgens bravader så får jag ta veckans bravader först. ;-)

Tur att jag har så fina vänner och fina aktiviteter för mig hela tiden så livets jobbigare bitar inte alls känns så jobbigt som de hade kunnat. Tack gode gud för er, ni vet vilka ni är. I veckan har jag efter jobbet hunnit umgås med Thess, Jenny och se Vickans nya lägenhet med Benny, Spock mm efter lite bad i bolougner. Jag och Thess tog bilen till bästa Hjo för att umgås i kvällsolen där det blev en glass och lekplast, och jag och Jenny hade underbar filmkväll här hemma igår. Det var den veckan liksom! Herregud, haha. Redan fredag snart samt semeeester för mig snaaart 17.00!!! Äsch, lite bilder. 


Magiska sommarkvällar
..och gång på gång så överträffar sommarkvällarna varandra här i lilla Skövde. Varenda kväll finare än den andra, och jag bara njuter. Vi har officiellt fått klass två varningar på "för hög värme" i Skaraborg, så vi har verkligen medelhavet rakt utanför fönstret, och vi som jobbar inomhus och dränks i svett får dessutom även passa på lite på kvällarna. Ibland drar vi nitlotten och det börjar spöregna precis innan stängningsdags, men ibland får vi ljumma fina kvällar i gott sällskap. 

Sedan Stockholm har jag knappt varit hemma i lägenheten mer än för sömn. Först måste jag bara visa lite bilder från i fredags då jag, Sören, Sara, Benny och Niklas K njöt och invigde nybyggda Bolougnersjön. Myyyycket kall sjö, men även mycket fin kväll. Ser ni mig och Sara bland barnen i vattnet? ;-) 
Sedan i måndags så kom Theres till mig för att umgås i kvällsolen. Med pannkakor och fruktsallad med hallonkessela kommer hon, så då är man tio gånger mer välkommen! Hihi. Avslutade kvällen på storgungan, bättre sätt att avsluta en kväll är svårt. 

Också igårkväll där sommaren visade sina allra finaste sidor, i en båt i Eggby med fint sällskap av Thess, Leo och Benny, med fika på väg till en badplats i stekande värme. För att sedan mata fiskarna och fascineras av dem. Haha! Jag tog bästa platsen i båten och njöööt (se smygbilden som Benny tog) och därefter hem och rakt i sängs. Helt!! Underbart!! Sådär ja. Missad i bildväg är även kvällen som jag och Elina kurade upp oss i soffan och kikade på Magic Mike. Inte fy skam att kika på snygga killar och höra regnet smattra med en vän. Men veckan är ju bara halvvägs, och så roliga saker det är kvar dessutom. Mmh!