Tjejkalas
Goder morgon, äntligen har jag börjat vakna till i huvudet efter en lång morgon. Jag satsade på att sova ut idag men vaknade ändå runt 10, så åt jag en större godare frukost än jag trodde att jag skulle, så vaknade jag verkligen till framför tvn. 

Insåg sedan att det var hög tid att blogg lite om mina senaste dagar. I veckan kom för de första Thess, Helen och Leo hem hit varpå jag bjöd på te- och sconeskväll. En suddig bild men flera fina timmar mitt i veckan behöver man definitivt i livet. Scones, fem olika ostar, färsk ananas och massa frukt, godis och naturgodis med mera tillsammans med massa prat. Så fin kväll. 


Sedan igårkväll var jag bjuden på kalas nr2 hos Sara med alla hennes närmaste tjejkompisar. Det var också en fantastisk kväll med kallskuren middag i form av kött, kyckling, kassler och massa röror, roliga lekar (där jag såklart straffas mest som utbölingen haha) och massa god  efterrätt. Grattis igen fina vän! 💕Helgen utöver
Tjolahopp. "Men sandra, när du bloggar så sällan hinner du ju med mer!!".. Haha, ja. Det gör jag ju. Och nu tänkte jag dra det lite fort innan jag mååååste sova!! Serier förstör min sömn, Haha. 

I torsdags efter jobbet så spnderade vi kvällen i Tibro på Saras familjekalas illsammans med Bennys familj först och främst. Alla anledningar är ju perfekt att få umgås med Sara, men att vi är familj gör bara saken ännu bättre!!! Hahaha fler anledningar att umgås, mer tillfällen att ses! 

Hon hade gjort fem matpajer, två tårtor och massa mer vilket var helt underbart gott. Kan bara tänka mig vad hon gör på tjejkompis-kalaset nu i veckan. Mums! Paket, mat, fika - en lyckad födelsedag hoppas jag allt!! 
Det var även dags för en trio-reunion med mina finaste högskolevänner i lördagskväll, med tusen historier, djupa diskussioner, pizza med strips och sås, choklad och cola och nyyya händelser i livet att uppdatera varandra om. Åh!! Stora sådana dessutom. Älskar mina fina brudz. Minus att mina vänner ej ville vara med på bild så jag försökte rädda bilden med lite suddighet och bolougner i bakgrunden. Hihi. 


En utflykt till berget med knytkalas blev det också med Spock, Per, Niklas, Vickan och Benny på söndagen innan jag och Benny spenderade resten av helgen med Orange is the new black, en underbar serie som vi är heeelt fast vid. Hatar de faktum att vi snart kollat ikapp allting dock.. Åh! Men det var det iallafall. 

Idag - jobb och Orange is the new black. Muuu och wiiii på samma gång!!! Dock fyller ju världens bästa mamma år också idag, så det är även det värt en rad. Älskar dig mami, du är bäst i världen. Puss!
Midsommarfirande

Glad midsommar till alla!! Tjoho. 
Jag hade en superfin midsommar i goda vänners lag med en fullspäckad dag ända från klockan sex till tre på natten typ. 

Vi inledde midsommaren med frukostbuffé på scandic hotell med Sören, Sara, Per och Niklas. Och efter en fantastiskt god frukost tillsammans drog vi oss till Sjötorpasjön för ett "härligt" bad i kylan och plocka blommor till kransbindning på förmiddagen. 

Vi satte igång och binda kransar ganska direkt hos Sören tillsammans med matlagning (eller spettfix rättare sagt), bakning, lekar, midsommarlunch osv innan Benny slutade jobbet och började fixa oss själva. Och sedan bar det av till Spock för midsommarfirande! Jag och Sören gjorde en midsommartårta med ballerina, jordgubbar och blåbär som vi bjöd alla på vid kvällskvisten. Den ser ni på sista bilden :-) 

Till midsommarmiddag blev det somsagt spett, coleslaw, ägg med skagenröra och mousserande vin. På mina och Bennys spett var det paprika, lax med mangoraja, babybell-ost, scharlottenlök, köttbullar osv, haha.. Alla mobbade våra spett men de kan ha varit godaste spettet jag någonsin ätit!! Haha :-D