Underbar fartfylld helg
Vilken underbar helg jag har haft! Åh. Ser tillbaka med varmt hjärta och så mycket glädje. Kom hem i fredags efter jobbet och en lång arbetsvecka helt slut, varför? Jo, jag hade lyckats dra på mig en blixtförkylning!! Men vad typiskt, hela helgen fullbokad och ingen tid att vila tänkte jag, var verkligen helt utslagen och snälla kollegor som Per åkte och köpte nässprej på hans lunch osv... Haha! 
 
La mig tidigt och försökte kurera mig, och vaknade ganska så okej faktiskt! Inbokat på lördagen var ju nämligen att fira vår försenade femårsdag. Vi började med en frukost och fortsatte sedan till relaxen på arena skövde. Invigning för oss båda, och vi var positiva till hela grejen. Stockbastu, utepool, solljus, upplevelseduschar, ångbad, aufguss-behandling, restaurang och bäst av allt - hamam-sten som vi avslutade på och dessutom somnade på. Nöjda! Därefter blev det entrecote för mig på kryddan och pizza för Benny. Bra det med. Därefter självklart Earth Hour mellan 20.30-21.30 här hemma med mousserande vin (Asti), yatzy, kvalitetstid och musik på mobilerna. Så mysigt och så jävla bra. Fantastisk dag. 
 
Idag blev det tidig morgon och därefter ut på stan en sväng för att sedan åka till Monikas nya hus och fira henne och Irene på deras födelsedagar. En hel Wallin-dag hade vi (plus vi utbölingar såklart haha) ute i solen (!!!) med Mickes smörgåstårta, presentutdelning, tårta, skratt och massa viktiga och mindre viktiga diskussioner. Också asbra! Därefter Bennys hockeymatch där jag agerade fotograf och hejjarklack tillsammans med vickan, sören och niklas. Fint avslut sedan med tacos och nu sova. Har så mycket bilder att visa men tar endast lite mobilbilder just nu, orkar inget annat! Men de kommer :-) 
 
 
Next up - life!
Dags för nästa väns nya lägenhet! Haha, nu är de verkligen bara jag kvar. Under dessa snart fem år jag bott i min lilla lägenhet har nog alla möjliga vänner hunnit flytta minst en gång (förutom kanske en vän, känn dig utpekad sören..), och igår var det dags igen för Susanna, aka tjejen med rekordet i min närhet - hennes femte lägenheten som jag får uppleva! Så kul att inreda på nytt, byta miljö, packa upp sina grejeeeer. Åh!
 
Igår umgicks vi efter jobbet och sedan när vi fick bilmöjlighet gjorde vi årets mest genialiska packning i vår lilla bil så vi båda gjorde fantastiskt jobb dit, men även hem, på en vända. Och väl där packade vi upp och fixade lampor och var allmänt händiga! Vilket superkväll. Njöt av många anledningar!!!! En megarulle helt utan dåligt samvete att dela på var verkligen grädde på moset. Mums! Dags för nya tider. Nya tider och nya möjligheter. Och för min del - jobb! Ha en bra dag. 
 
 
Våffeldagen
Hoppla! Våffeldagen igår och det skets i.. ända tills efter jobbet! Haha. Struntar egentligen helt i sånahär mat-relaterade-dagar men hur som! Min dag. Igår alltså. Började fint, solen väckte oss båda på morgonen helt underbart skönt, och direkt på morgonen testade vi på donkens frukost (hade fått en kupong med två stora meny-frukostar) och det var faktiskt gott. Enda jag såg fram emot som tyvärr var slut var yoghurt med müsli. Resten av dagen var i tibro där jag lunchade med benny, micke och monika på nya thaistället som också var över förväntan. Sedan efter jobbet kom theres hit och då gjorde vi våfflor med glass och strössel dagen till ära, och därefter städade jag medans vi diskuterade om livet typ. Asbra dag! 

Tvärtom idag - Idag började dagen stressigt, mitten var stressig och slutet var stressig. Haha! Närå, helt ok dag. Tråkig nyhet på jobbet men annars bra dag. Efter jobbet fick jag dessutom träffa susanna en kortis iallafall, och träning. Ingen dans för instruktören var borta, så tog istället och testade ett MRL-pass (MageRumpaLår) efter Coren, jäkla bra. Hoppas det känns i rumpan imorgon!! Sen mat osv. Inget annat som hänt faktiskt. Nu sova... Och bjuda på bilder från igår! Mmh.