Ett beslut för livet
I veckan har det hänt en hel del.. Jag tog ett beslut som kommer förändra hela mitt liv. Det innebär inte minst att jag släpper all trygghet jag vet med en fast anställning, en fast inkomst och en fast vardag, utan också mina nio vänner på kontorscenter (och hampus). Jag satt på en tjänst där jag verkligen skulle kunna komma väldigt långt som säljare, med ett förtroende från mina chefer som var enormt och med kollegor som fick mig att skratta från hjärtat dagligen. 

När jag väl fått ur orden att jag vill säga upp mig började tårarna rinna både för dina kinder och dessutom för mina chefers, och jag fick lovord som "en tjej som denna kommer inte ens var tionde år", "jag är så förbannad och sårad för att du lämnar oss", "finns det något som helst vi kan göra för att du ska stanna" och "vi har redan konstaterat att den resa du gjort här måste vara något slags världsrekord". Det värmde verkligen mitt hjärta.. 

Vår julfest råkar vara på min allra sista fredag så då får jag lovorda dem tillbaka, för det har verkligen varit ett svårt beslut för mig, trots att jag har ljusare tider framför mig. Helg med förseningar
Hoppla. Åh, jag är så trött att det blir ett kort inlägg.. Klockan är liksom 21.12 och jag somnar typ. Menmen.. I helgen åkte jag och benny förståligt till mamma och pappa och spenderade helgen där. Var 40 min försening påvägen dit och 3 timmar på vägen hem.. Väldigt okul, men de kunde ju varit värre. 

Annars hände inte mycket förutom att jag och benny tog bilen till kungsbacka outlet, freeport. Var bra, men vi handlade nästan ingenting då båda var trötta/hade ont/var osugna. Vill gärna dit en bättre dag igen.. Gillar ju reor och outlets. Aja.. Vad mer. Ingenting typ. Och ikväll är de bröstcancergalan och såklart rosa bandet-månad så jag bidrog med 100kr till bloggare-mot-cancers-insamling. Livet börjar äntligen le tillbaka mot mig efter en tyngre period och det minsta jag kan göra är att hjälpa andra medan jag turligen är utanför just sådana bekymmer (tack gode gud). Avskyr cancer så mycket.. 

Mamami
Jag har haft dig i mitt liv så länge jag levt, och nu får jag spendera resten av livet saknandes dig. Asheghet hastam azizam. Akharin chiz ke behet goftam "zod hamdigaro mibinim" bod, va badan bosidamet. Hamishe toye fekram hasti. Bosi! 
 Jag hoppas att du har det bra där du är nu. Vi saknar dig föralltid!