Roadtrip!!!
ALLTSÅ SJUKASTE!!!!
Satt precis NU och bokade vårt första stopp på galnaste resan någonsin, vår roadtrip i USA. Första stopp: Miami - bokat och klart! Då var det iallafall spikat att det blir av.. Att få ihop fem aktiva tjejers schema kräver en enda sak: planering och att vara ute i god tid. Vad sägs som ett år innan? Är så nervös, det är inte förns nästa sommar!! Tjejer, detta kommer bli så fantastiskt roligt. Jag längtar redan!!! :')

Att vi fem år efter denna bild sitter och planerar en sånhär resa värmer hela mitt hjärta. När vi var 17 & 18 år, ovetande om något. Jag tycker om er så!! <3


Happiness is...
Hoppla hej i skogarna! 

I helgen när jag var i Götet och hjälpte till med datorhaveri och mormor passade jag även på att låta mamma vila lite på soffan medan jag för första gången provade mig på huvudrätten vi gjorde på Knistad i form av blomkålspuré, kött i plast i ugn samt svampkompott. Blev välstekt kött istället för medium, men annars ganska så perfekt! 

Och nu är det back to basics. Ska äntligen ha lite tjejtid imorgon och förhoppningsvis bli mig själv snart igen. Annars är det bara jobb hela dagarna + big brother hit och paradise hotel dit. Haha, vem är jag liksom??!! ☺️ Mitt korta hår verkar alltid se längre ut på bild.. Menmen 😉
Utbildning i Skåne
Hoppla! Massor av födelsedagar nu i dagarna på jobbet. I torsdags var det Kristians tur, i fredags var det Tobias tur, om fem dagar är det Rolands tur och tre dagar efter det är det Anders födelsedag. Galet mycket firande och tårta på jobbet nu, och ni som undrar; nej jag har fortfarande inte kommit igång med mitt jävla tränande. Menmen!! Man lever bara en gång.
 
I veckan firades iallafall Kristian i allra största hemlighet, och för första gången i mitt liv skapade jag tillsammans med Benny, Niklas och Vickan en öltårta för födelsedagsbarnet. Därefter stormade vi hans bostad och överraskade skiten ur honom. Det var jättekul. Jag har även varit i Skåne i veckan, eller rättare sagt Nymölla, med min kollega Tobias på utbildning. I Nymölla besökte vi Nymölla Bruk där vår största pappersleverantör MultiCopy är belägrad, och vi fick gå igenom hur papperet skapas, från stock till papper som vi säljer pallvis. Jätteintressant och rolig dag, och jag saknar verkligen föreläsnings-miljöer så det satt fint!!
 
Vi avslutade sedan dagen med att bo på First Hotel i Kristiansstad med några andra RKV-kollegor, och vi åt på Kippers i Kristiansstad med leverantörerna. Såååå god mat!!! Jag tog Toast Skagen till förrätt, Oxkind med potatispuré till huvudrätt och en kula Mango-sorbét till efterrätt. Jag var sååå mätt när vi rullade mot Olearys där grabbarna skulle se fotbollen, och därefter ramlade jag typ i sängs. Dagen efter bar det tillbaka till kontoret där alla väntade ivert på att höra om våra dagar. Superfint! Och helgen, den avslutades i Götet. :-)
 
Öltårta!

Nymölla!