Julafton 2015
Sån himla fin julafton vi hade i år, dagen var ovanligt lugn med lång tid att kunna fixa sig och hinna andas. Kan berott på att ingen av oss skyndade på paketöppnandet i år, annars står alltid någon och vill öppna allt innan vi åker till min moster men i år tog vi bara en var innan och tog det lugnt resten. Det är ju också himla lyxigt att slippa stå med julbordet så det är ju fantastiskt. 
 
För sjätte året i rad (förutom en avstickare 2010 då jag var med Wallinarna och mina föräldrar var i Dubai) var vi alltså i Göteborg och firade tillsammans med min mosters familj och i år var det även Parmis nya pojkvän Kalle som var välkommen! ☺️ Julklappar, god mat, julsånger, årtalsspel (ingen TP iår faktiskt) och en himla massa efterrätt. Mums! 
 Dags att åka till moster!

Dan före doppare dan🎄
Traditioner är det bästa jag vet, och en fantastisk tradition som jag och mina föräldrar har är att baka kakor dagen innan jul. Pappa har fyra sorter som han alltid bakar -drömmar, kalaskakor, uppåtkakor och bonnkakor, och sedan några år tillbaka kör vi på att jag har ett gästspel på något att baka som femte kaka. I år bakades det snickerskaka som gästspel och det var väldigt uppskattat och gott! Rollerna denna tradition är viktiga - pappa är huvdbagarn, jag är första assistent och mamma är andre assistent så vi har tydliga rollfördelningar. Man kan säga att de är skönt att inte vara andre assistent ☺️😅
 
 
Det färdiga resultatet;
Blandat sista veckan i december
Innan jul hann det även bli en tripp till Sthlm med Sara och två av hennes vänner. Hann köpa lite sista julklappar, få kvalitetstid med min vän och strosa i vår fina huvudstad runt juletid, det har jag aldrig gjort tidigare, som tex NKs julskyltning som jag aldrig sett (men den i Göteborg tyckte jag var finare, haha). 


Jag fick också en julklapp från grabbarna i mitt arbetslag när jag kom till jobbet sista dagen. Så himla fina människor. På kortet stod det "God jul Sandra. Tack för att du har gett av din tid, ditt kunnande och ditt glada skratt önskar grabbarna i etableringen. En hjälp när du vill gå många gånger", haha.. De va ju minst sagt förvånade när jag gick 3 gånger på Hunger Games så jag fick presentkort på bio. Tack Joel, Daniel och Edris 💕


Hann också få livets första (och förhoppningsvis sista) brand i huset då min adventsljusstake kom ner i allt för låga nivåer och tände på vår mossa som var till för utsmyckningen. Så himla otäckt, jag satt i lugnans ro och slog in paket så bara hör jag "ssssbom".