RESAN 13 - LOS ANGELES 6 2015
Ååååååh, så himla fin dag. Detta var på torsdagen så jag, Amanda och Linda tog vårt pickpack och drog kusten en och en. Vi började i Venice Beach där vi fick känna av stämnigen av softaste hänget med skateboarding och slappt folk, och därefter promenerade vi över till Santa Monica där det var en heeelt annan stämning av spännisar, party och drag. 

Jätteroligt att få båda samtidigt så, och där stannade vi faktiskt till kvällstid då en gratis konsert var på Santa Monica och heeeela stranden fylldes av avslappnade, häftiga ungdomar, barn och vuxna samlades för att höra bandet. Så fint! Vi blev dock inte långvariga då vår hemväg var lång med buss som slutade gå tidigt, men det var ändå ett country-band som vi inte riktigt kände att vi behövde :-) 
 
Venice Beach


God sallad i solstolarna


Santa Monica Pier


Äntligen vår första sushi! 


En kort stund åkte vi på route 66, och här tar den officiellt slut. 


Sjukaste av allt, vi står alla och njuter av solnedgången, så skriker en person bakom oss "DOLPHIN, IT'S A DOLPHIN" och helt plötsligt kommer en massa delfiner och visar sig. Såååå fint och helt perfekt avslut på dagen! 

Gratis konserten på stranden
RESAN 12 - LOS ANGELES 5 2015
Det var dags att utforska staden lite till, och denna gång med Metro! Haha, dock hade vi med Linda som var himla haj på att hitta hit och dit via sin lilla lilla bild på iphonen. Hade det bara varit jag, Amanda och Valeria så hade vi aldrig x100000 kommit fram, det kan jag garantera! 
 
Vi åkte mot Farmers Market som var sååå himla fint med frukter, stånd, småbutiker av alla slag och massa god mat. Utanför var det dessutom massa kända butiker och restauranger så vi hade en heldag där ute (och vi återvände, men mer om det en annan dag ;-)). På kvällen tog sedan jag, Linda och Valeria våra pigga ben och vandrade i timmar för att komma till Beverly Hills och vår slutdestination Rodeo Drive. Åh, så fint allt var! 
 


Smältost!!!! 
RESAN 11 - LOS ANGELES 4 2015
Samma dag som vår hike till skylten så hann vi även med lite annat. Jag, Amanda, Tara och Valeria åkte bland annat till Laguna Beach för lite soltimmar (miami-gänget fick liksom inte nog ;-)). En god lunch i solen och några badtimmar med största vågorna jag sett någonsin var gött som kontrast till att promenerande och bilkörande. Därefter avslutades dagen på Citadell Outlet, en outlet där Tara och Valeria levde livet i shopping-himlen medans jag och Amanda bara gick runt och åt, HAHA!!!