ONE DIRECTION (3)
Och här kommer dom sista, fantastiska bilderna, just en vecka efter självaste konserten. Tack livet för en sånhär kväll, det kommer jag leva på lääänge! Världens bästa liv ♥ 
"Always in our hearts"
ONE DIRECTION (2)
OMG! Nu kommer alla bilder från självaste konserten, från min kamera. Sedan har ju även Linda en massa fina mobilbilder som också kommer upp här eftersom, ååååh vad jag längtar tillbaka nu. Imorgon är det exakt en vecka sedan vi stod där förväntansfulla, lyckliga och helt helt fascinerade. ÅH, jag kommer aldrig kunna tacka Linda nog för denna upplevelse, att hon köpte och gav mig en biljett, att hon fått mig att längta till något i nästan ett år, att hon gav mig hela 23e juni. JAG ÄLSKAR DIG!! TACK IGEN!! DU ÄR BÄST!!  
 


Känslorna efteråt, sittandes på arenan när alla vandrar ut, och sedan över en drink på en närliggande bar med kanske världens godaste alkoholfria jordgubb daiquiri. 
ONE DIRECTION (1)
ÅHHHHHHHH! Jag har dragit mig från att skriva dethär inlägget jättelänge känns det som nu, men det är nog bara för att jag inte vill officiellt liksom "put it out there" att det är över. Att dagen som jag och Linda pratat om, längtat efter och sett fram emot i nästan ett år har passerat. Vi räknade ner, sjöng med, skrek och grät på soffan men ingenting - verkligen ingenting - kunde förberett mig för denna konserten. (Jag lämnar detta inlägg med en sånhär cliffhanger!)
 
Jag väljer att dela upp dethär inlägget i två så jag får dra ut på det lite, och fokuserar bara detta inlägg på allting innan själva alltet. Sammantaget så stod vi ju och väntade på stunden de klev ut på scenen i 6 timmar (och då var vi sååååå långt bak i kön så ni anar inte) och därefter stod vi ju 2 timmar till och bara njöt av vårt liv innan allt var över, så några bilder blev det allt ;-) 
 
 
ALLTSÅ HELT SJUUUUUUKT!!!!!