Amanda och Pygg 2
Och på lördagskvällen tog vi oss också en riktigt efterlängtad middag ute på stan, på vårt libanesiska/amerikanska ställe Sand Meze/Joes Steakhouse för att runda av en fantastisk dag. Otroligt gott, jag tog libanesiskt, kyckling som vanligt ☺️ 

Också kom söndagen, då vi som alla dagar började lugnt och sedan ut i den bitande kylan mot stan -och resterande av dagen var det "the main event"!! Wihoooo!!!


Söndagsprommisen

HAAHHA Amanda är sååååå nöjd med sitt kort. Gulle. Och Pygg falskaste leendet någonsin, tack för de älsklingar.
Amanda och Pygg 1
Åhhhh en av mina favorithelger om året är ju när det närmar sig jul och jag och Amanda ses för vårt julpysslande. I år fick det även bli en extra kryddning av allt då även Pygg hoppade in i sista sekund, och gissa vem som blev än mer euforisk över helgen - jag!!!!! :-D Att ha två av mina närmaste vänner i mitt hem samtidigt klassas som en 10 av 10 på nöjdskalan. Hade Linda också varit här hade det varit absoluta toppklass, mina favvisar från Sundsvall. Tjejerna åker från Jönköping och Linköping så det är verkligen himla underbart att kunna ses som vi gör.
 
På fredagskvällen ställer jag och Pygg oss och lär oss Watch me Whip-dansen samtidigt som vi gör crepes för första gången, med svamp och spenatfyllning. Senare kommer också mandis och joinar oss. Lugn kväll med käk, ostbricka och massa snack. På lördagen så tar vi oss mot stan och lite shopping efter vår frulle, otroooooligt isande kallt men ändå skönt med en promenad för att hämta tillbaka bilen där rumpvärmen var att dööööda för (eller hur mandis?! Tack o lov för den). På dagen gick vi även på Hunger Games (min andra gång, gick även i onsdags på Sverige-premiären efter jobbet med Benny och Theres), så hiiiiiiimla bra!!!!! :-D
 

Lördagsmorgonen
Mockingjay pt II
Åhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I onsdags var det Sverige-premiär för min mest efterlängtade film sedan åttonde Harry Potter, så som jag längtat efter denna film är sjuuuuukt och nu är allting liksom slut.. Sorgen i mitt hjärta när jag satt i biostolen och allt var slut för första gången, jag bara grät och grät precis som på HP. Det känns verkligen i hjärtat när man investerar så mycket tid i en serie som bara poff - tar slut! Jättesjukt om man inte kan relatera och förstå men att vara del av en fandom är så otroligt mäktigt.
 
Gick på bion direkt efter jobbet med Benny och Theres som längtat lika länge som mig men absolut inte lika mycket, så himla tacksam att folk vill på bio mitt i veckan :-D. Åt en bit godis och sedan hulkade jag mig resten av tiden så något mer efter det åt jag inte. ÅHHHHHHHH jag vill inte att det är slut nu :'(, tur att jag läser boken efteråt iallafall så jag har det kvar.