Linköping del 1
Det bästa med att ha vänner i söder är att dem är närma mig. Och just Amanda har hunnit ge mig några hjärtattacker hittills med att vilja flytta tillbaka till norr och andra dummare idéer under åren, men då hon meddelade mig att hon flyttat till Linköping för båda nya möjligheter och kärleken så blev jag himla glad!! Jag äälskar ju Örebro och har verkligen älskat att få komma dit, men nu har vi en ny spännande stad att upptäcka och skapa nya minnen i! Underbart.
 
Första gången i Linköping var både kylig och mysig, med massa kvalitetstid med min vän. Ny lägenhet, Cloetta-center, bomber i bilar på parkeringen, grilla i stormen, jakten efter guldigt paljettigt till nyår, hälsocafé och massa annat roligt hann vi med på två dagar. Jag tänkte att jag delar upp lördagen och söndagen så drar vi ut på myset :-)
Lördagen, som började med en fantastisk frukost på balkongen, bestod av roadtrip till Cloetta-center där Amanda, aka gottegrisen, köper två st styckchoklad med "Puss" och "Kram" som text på. En annan och Jocke handlar ju för alla möjliga dagar ;-)
 
Därefter ett besök på staden, och lunch på Hälsofreak. Helt fantastisk tacosallad i wrap med en nästintill kalorifri yoghurtglass efteråt toppad med mango och chokladrussin. Mums!!

 
På kvällen var det ju lite roligt, vi var båda pepp för en drink på YellowFellow, men helt plötsligt droppar både jag och Jocke att det vore skönt med hemmakväll och plötsligt är klockan 22 och Amanda tycker det är för sent att gå ut, hahahaha!! Såååå himla pensionärsvarning på oss alla tre, helt galet! Men så skönt, storm utanför och varm inomhus - helt värt!!
En tom plats
Tack för att du varit en stor del av min glädje, trygghet och lycka på jobbet när jag inte alls visste vad jag höll på med, eller om jag ens någonsin skulle trivas. Du täckte upp känslan av tomhet från min omplacering med råge, och nu vill jag bara ha dig kvar Skara, och inget annat. Allt från våra dagliga bilfärder, våra mål och planeringar, våra iranska dansstunder, våra fika på rummet, våra damp, våra övertid. Du, jag och Edris var verkligen den kompletta trion där Edris stod för humorn, du stod för tryggheten och jag stod för strukturen. Du är min högra hand och du är omöjlig att ersätta. Tack, vi ses snart igen Och lycka till i Skövde på måndag! 💕
 
Stockholm
Att åka på utbildningar på jobbet, få goda hotellfrukostar och sova i sköna stora fluffiga sängar var helt klart mer avslappnande innan man hade massa sökande som behöver dig hela dygnet alla dygn ungefär, och ett dåligt samvete som ekar i hela rummet, men visst är det otroligt skönt när man väl kommer iväg. Det var sååååå behövligt att komma bort några dagar så nu fick man lite ny energi.
 
Bäst av allt var att återigen ha med Maria på resan, men första resan själva utan Josefin och Louise som saknades. Vi var på en utbildning i Sthlm om samtalsmetodik som var baserad på MI som jag läste tre år på universitetet så jag satt mest och bara repeterade allt jag kunde, men det var en jättebra utbildning och hög kvalité på allt så jag var nöjd! På kvällarna tog vi svängar runt på Kista Galleri och på Drottninggatan innan vi avslutade kvällarna i min stora dubbelsäng med medköpt middag och tv. Så himla mysigt att bara på umgås och ta igen för att förlorad tid, underbart att ha vänner i alla aspekter av jobbet. Lite bilder;

Hotellrummet;Våra äventyr;