Sista flyttstöket
Jajamän, imorgon går flyttlasset. Eller det har ju gått dagligen då vi bor så pass nära men imorgon är det riktiga inflyttningsdagen. Mer än sex långa fina år har jag haft i min lilla etta med Benny, helt galet egentligen. Vi pratade precis om alla de skratt, skrik, tårar, nysningar, djupa samtal, roliga incidenter, dagliga grejer, matlagningar, bråk, och kramar vi delat på dessa 43 kvm som vi flyttade in i som 18 åringar. Första dagen jag kom hit och såg lägenheten sprang jag ut och grät i en halvtimme typ, ett sånt minne. 

Vår lägenhet har varit magisk på många sätt och trots att många inte kan förstå hur vi kunnat bo här så är det bästa med lägenheten att den alltid varit hemma för oss. Hemma och lagomt stor. Imorgon börjar nästa del av livet, med möjligheten att göra den lägenheten så fin och hemma som möjligt och om jag känner mig själv rätt så lär det ta ett tag. 
Söndagsstressen
Nu la jag ihop två ord som ofta inte läggs i samma mening; söndag och stress. Det brukar jag nog aldrig annars känna så, men någonting jag verkligen inte bloggat om alls nästan är ju min flytt. I verkliga livet tar ju min flytt ca 80% av all tankeverksamhet (sista 20% tar jobbet) men i bloggen har det varit ovanligt tyst, så jag tänkte snudda lite vid ämnet med att prata om vår söndag som var lite rolig men tung. 

Vi började söndagen stressfri genom att åter igen besöka samma frukostbuffé på vår nyaste restaurang, tänkte liksom se om de höll samma klass på helgerna och det gjorde det lyckligtvis! Så nöjd med allt känner jag, det blir absolut att testa när du kommer mandis!! 😘 efter frukosten dock, då kickade söndagsstressen igång! Först iväg till byggmax där jag tillslut (!!!!!) hade bestämt mig för ett golv som jag gillar (ni vill inte ens veta vilka problem jag haft....) och där blev det mycket bärande, därefter hem där vi fortsatte att flytta ut resterande 40% av bohaget då 50% redan hade försvunnit. Nu står vi med sista lilla andelen kvar i form av kläder för två veckor, porslin för två st personer (och inte 102 st) samt våra stora tunga möbler. Roligt ändå!!!!! 


Fredagsfrukost
Kan inte ens tänka mig ett bättre sätt att påbörja helgen än att träffa mina tre tjejer för en fredagsfrukost vid 07 mitt i stan, innan vi måste iväg till jobb och möten. Det var just så vi gjorde i fredags när vi samtidigt invigde nyaste tillskottet i Skövde "Redfellas". Sååååå himla god frukost dessutom, lite grejer med kvalité! Det gillas mer än "mycket skit" som mer Amanda brukar säga vid bufféer. Redfellas är ännu en anledning för mig att vilja jobba i city, fräscha sallader, juicer och annat. Åh!! 

Trötta bilder helt nyvakna (förutom Jossan kanske som alltid ser ut att vara påväg till en fest så fräsch hon är, fattar inte);