En fredagkväll
Igårkväll hann jag träffa Houda och Sofia en sväng efter jobbet, med AW på Glädje med deras pizzabuffé och ett glas vin efter en jävulusisk vecka. Vi avrundade kvällen med provsminkningar och att hjälpa Houda packa inför Turkiet. Hela veckan har varit helt galen med möten som tar dubbelt så lång tid, interna krig mellan myndigheter, människor som hamnar i kläm och står helt utan bostad, plötsliga psykiska problem hos sökande med vårdkontakter hit och dit, 35 pers istället för vanligtvis 7 pers på mitt infomöte, dubbelbokade tolkar, instegsjobb och arbetspraktiker, inga tolkar alls med mera med mera. Whoa... 

Doctors appointment
Bläää! Det är mycket fram och tillbaka med mina stackars knän nu. Maria på jobbet påminde mig att samma knä som krånglar också hoppade ur led i spat på Vann förra året i maj, och desto fler gånger det händer i vuxen ålder; desto större chans till operation. Steg ett är iallafall att röntga knäna så snart som möjligt och börja se sjukgymnasten för att börja motverka så mycket som möjligt. 

Att kunna löpa till sommarformen sa min sjukgymnast "börja med att gå fram o tillbaka från skrivarn när du inte har ont". Happ, de va jävligt långt borta alltså. 
Målarbok
Att måla i målarbok har blivit ungefär halva Sveriges nya terapi, men jag som alltid pysslat och målat när jag fått möjlighet är bara glad för alla de vuxna målarböckerna som dykt upp de senaste, så slipper man fylla i nalle puh och nasse när man väl vill måla lite 😂. 

Här är en bild från min kväll när jag inte sitter på soffan och kollar serier och Benny hade stora vardagsrummet till fotboll, mitt avkopplande nöje. Men väldigt jobbigt för mig som vill att de blir assnyggt, för de blir de ca aldrig 😂