Matfestivalen 2016

Som alltid på Matfestivalen i Skövde gäller de att vara på plats! De enda roliga som jag tycker är spännande varje år i stan så man får passa på 😂 Matfestivalen är upplagt med att olika restauranger i Skövde slår upp ett litet stånd och bjuder på en eller flera alternativ som man får äta av genom ett mathäfte. Skitbra ide verkligen och roligt med allt runtom så som artister, kändisar, saluhallar, media och massa fina utsmyckningar i stan.

Som förra året hade jag med mig Sara och nytt för iår, även våra respektive bröder 😉 jag testade en wrap från Sand/Västgårda och en viltburgare i viltmat.se, båda var sååå goda. Sara testade också en Langos och en smulpajsefterrätt, så gott allting!

Tillbaka till rutiner

Houda fick mig ut på vanliga rutiner i förra veckan med en fantastiskt skön promenad o kvällssolen på berget efter att jag sprang hela vägen till henne (plågsamt!) och det var så himla skönt. Sitta och prata, njuta och suga i sig de sista av augusti var magiskt med de stilla vattnet. Älskar att kunna göra sånthär än, innan de blir både kallt, regnigt, kyligt och snö. Fina vän ❤️

Back to work

Onsdagen kom verkligen snabbt och de var rakt tillbaka till min lilla hörna i kontorslandskapet. Jag har faktiskt saknat de lite så det var skönt att komma dit och få komma ikapp med allt. Alla som väntat och sökt och letat fick äntligen svar på mail och sånt gör mig glad av någon knepig anledning. På bordet låg också en present från Mohamed med ett brev som hängde bakom, haha. "GLOM ASFI" står för att jag alltid sa "glöm sfi" när han kommenterade vissa saker som inte funkar i talspråk men som jag vet att sfi är hårda med, tex "vi hörs" och han tycker de ska följas av "imorgon" eller "senare" (eller nått överhuvudtaget!) men jag säger att de går att säga bara så men han ej håller med 😂

Är tomt och lär kännas tomt länge utan Mohamed som hjälpte oss med allt från att styra upp Kundtjänst via sin arabiska till att slicka kuvert och allt däremellan som han gjorde. Blommiga svarta tröjan var från honom som tack för allt dessa tre månader, verkligen så himla snällt.