Jul på Liseberg

Också hör ju julen till, Jul på Liseberg! Andra gången i år för mig, men det är ju lika magiskt som alltid. Fick spendera denna gången i storm varningar (kände inget) och regn med två av mina kusiner och mosters man som agerade fotograf. Nötknäpparen, storvinst för Parmis på första försöket, vinst i femkampen mot Armin, en Lisebergskanin som drog av Parmis mössan och krånglade med våran bild och storförlust i hästlöpningen. Himla fint. Tack för fina minnen! 

Juldagen/Annandag jul

Vi firar alltid två gånger i och med att vi alltid är hos moster på självaste julafton, så hemma blev det julmat igen på söndagen, och måndagen spenderades med en kopp chai på Espresso House. Jobb jobb jobb, livet tar tid att lösa ut och olika knutar sitter ibland olika hårt. Fina dagar med familjen! 

Julafton 2016

Världens finaste högtid verkligen julen. Ledighet, lugn o ro, familjen, massa mat, värme och kärlek. Allt som faller mig väl i smaken. Är lyckligt lottad! Och sån fin jul jag fick i år. Totalt blev vi 11 personer som firade tillsammans o så många har vi aldrig varit någonsin i lilla enbarnsfamiljen Olsson tidigare. Minns mina jular med mamma, pappa och lillfarmor som de enda som var med med undantag för vissa småbesök under dagen. Kan verkligen förstå er med stora familjer och hur kul det blir när familjer blandas, förstoras, och flygs in från olika delar. I år var min moster och kusin från Österrike, samt min kusins pojkvän o hans mamma. Jättemysigt. Alla är välkomna! Haha.. nä jag låter bilderna tala. Är finare så! God jul i efterskott 🎉✨