Avslutning Daniel
Förra onsdagen hade vi avslutning för Daniel vilket också var min sista dag med honom innan jag åkte på utbildning. Vi tog vårt pickpack till Bowlingstället i Falköping där vi hade beställt privat mat och 1h bowling för 10 personer. Tyvärr kunde inte Carola, Karin, Majda eller Houda komma så vi blev bara 7 pers men det var minst lika trevligt iallafall. Så himla tråkig anledning att ses, men vi har så kul i vårt arbetslag just nu så jag bara njuter! 

Tack för en trevlig kväll alla, och framförallt - lycka till goda vän och kollega, i alla framtida projekt. Ser fram emot att komma till ditt Bankeryd-palats i sommar 🌞 


Joel, Daniel, jag, Edris, Christian, Ingvor och Sofia.
Till en människa som inte dricker alkohol, te, kaffe, knappt onyttigheter, ja ingenting alls, så återstod bara en korg med ost. Mums! 🎉
Jobb i Gbg
Har man möjlighet och tid att arbeta i Göteborg så tar man den, alla dagar -alltid. Just denna möjlighet satt ju himla fint, på en måndag, med en go kollega, på en himla intressant och uppiggande informationsdag på Länsstyrelsen. Jag spenderar helgen i Götet och tar tåget hem på måndagen, perfekt! Fick söndagen med kortspel och lugnt gäng med föräldrarna innan Asllan och jag satt hela dagen och började spåna på hur dethär ska lösa sig, vårt uppdrag och bostadssituationen just nu. 

Otroligt spännande tid att vara med om och kunna påverka något till det bättre men också historiskt svårt läge för alla inblandade. Jättespännande verkligen, och kul att se om ett år, 10 år och 25 år hur allting utspelade sig och de man gjorde idag avlönade sig. 

Min favoritperiod i världen

Hörsalen och Asllan
Melodifestivalen 3
Dååååså!!! Melodifestival del 3 spenderades i Göteborg hos min älskade vän som bjöd på en god middag (kött ála Sandra, potatisgratäng och coleslaw) med alkoholfri cider. Linda hade därefter bakat sin fantastiska signatur-kladdkaka från tiden hon jobbade på cafét i Sundsvall som jag alltid glömmer namnet på.. Såååå himla kladdig och god. 

Lite alkoholfritt bubbel, snapchats filter som man kan sitta och skratta ihjäl sig till och godis på det, med en sorglig gråtfilm som avslut gjorde susen, 100% toppenkväll. Skönt att bo 1,5h bort så man kan få en dag sådär. Mys!