Summer daze

Underbara lediga dagar med värme och sommar. Precis en sån dag som man längtar till i december hade jag i söndags med Nadia, Benny och Nadias vän Emilia. Vi tog en frukost på stan, åkte till berget och badade på Simsjön och avslutade därefter med grillning ute på vår gård. Åh så varmt och skönt dessutom, livets fina stunder. Fler sådana dagar önskar jag mig i födelsedagspresent på min semester som påbörjas snart... mys!!

 
Friskvård

Fantastiskt med statligt jobb där vi kan använda 1 timme friskvård varje vecka. Förra veckan styrde en av mina kollegor Ulrika upp ett Easy line-pass på ett gym här i Skara dit jag och hon samt Pernilla och Emelie gick. En fredag, mitt innan lunchen, nästan själva. Tro mig när jag säger att vi svettades som grisar av varandras pepp. Så himla bra pass, fantastisk känsla efteråt!

 
Bolougner

Tänk vilken lyx att ha en ren och fin sjö precis mitt i stan dit man bara kan traska över och få en härlig badstund efter jobbet. Precis så var det i fredags förra veckan då Benny var där med sina vänner och jag joinade dem (han hade semester förra veckan lyckosten!). Så himla fint och skönt sätt att avsluta dagen på, med en grillning hos Spock till sentimmarna som avslutning. Tack sommaren för sådana dagar!