Stockholm
Just det! Jag hann ju åka på ännu en tvådagarsutbildning i Stockholm innan februarimånad hann vara över också. Handledare för nyanställda, så nu kan jag rent lagligt godkänna medarbetare in i vår organisation, haha tills nu har det varit så illa tvunget att göra det utan all bakgrund. Dock var utbildningen samtalande, coachning och info om introduktionen som jag gick själv för ca 1 år sen så det var inte direkt mycket nytt. Mer bara en bock i checklistan, men jag hann umgås med Elina som var med upp och även hennes två kollegor Nezahat och Maria. 

Scandic norra Bantorget, typ 6e gången i rad nu 👏🏻

Middag på kvällen runt hörnet från vårt hotell, jättegod "hälsosallad" med avokado, kalkon, keso mm. 
Hotellfrukost
Knistads brunch
Söndagen samma helg som tjejerna var hos mig hade jag lovat bort mig för en brunch på Knistad med Sara som visade sig vara ett fantastiskt bra förslag. Först tog vi oss en sväng på loppis (haha Sara i sin bekvämaste stund i livet när en kvinna plockar fram ett smycke från Thomas Sabo och undrar om vi är sugna, kändes precis som hon skulle plocka fram knark eller något??? Fortfarande frågandes över hela den stunden, Haha 😂) och därefter åkte vi mot brunchen. 

Efter brunchen fick jag även testa på hennes gyms Tabata och återigen mycket nöjd över det passet, vill gärna få de till mitt gym med 😍 varierande, svettigt och roligt faktiskt! Iaf, en jättebra dag och fantastiska efterrätter! 

Småbarnsmammor
Haha! Småbarnsmammorna på flykt kan man döpa hela denna helg till, förra helgen. Jag hade nämligen Susanna och hennes vän Kajsa från Göteborg på besök i "storstan" då de ville komma bort en helg från allt ansvar och bara vara sig själva för en stund. Med små barn och makar tappar man lätt sig själv lite kan jag tänka mig, så det var mitt nöje att bjuda in och ha trevligt. 

På lördagen blev det en heldag med en sväng med shopping, lunch-sushi, massor av prat, middag hemma och därefter gick tjejerna gick ut på krogen för en drink. På söndagen avnjöt vi en stor frulle innan jag skulle åka iväg och tjejerna roade sig själva innan tåg/buss hemåt tillbaka till sina liv. Jättemysig helg och extra kul att få ha Susanna runt mig mer än bara typ två timmar 😂❤️