Uteservering
Årets första uteservering med Houda och Sofia i veckan på Rådhuset i eftermiddagssolen efter min tripp till Hjo med Nadia i söndags förra veckan. Så himla mysigt!! Pepparrotslax med potatis, dillmajonäs och och sallad med ett glas vatten var perfekt. Älskar dessa långa varma kvällar med att bara umgås med nära och kära.. 😍


Sackosäck
Nadia har tillslut fått sin efterlängtade inglasade balkong och vilken dröm att sitta där en helt vanlig söndag med en sallad i en Sackosäck i värmen. Efter det åkte vi till Hjo på ett äventyr för att köpa en glass på Moster Elins (årets första!!!!) och bara njuta i solen. 


❤️❤️❤️❤️

Parmiddag
Dags för det andra paret att ha parmiddag och denna gången var det Sören och Sara. En fantastisk kväll med fina människor jag tycker om, gooood mat (åh efterrätten under mitt sockerförbjud vad livsfarligt) och massor av sällskapsspel. En perfekt kväll i mitt tycke, med lagomt många vänner och mycket bra stämning med alla paren. De är något när man väl börjar vara "par" i sånahär konstellationer, de blir personligt och hysteriskt roligt. 

Mina fina vänner 😘😘😘

Min förrätt, skogaholmslimpa med brie, lufttorkad skinka, salami och grönsaker. 


Huvudmåltiden; hasselbackspotatis, kycklingrullader, bearnaisesås och svampstuvning. 

Efterrätt, päron i ugn med toska-täcke och after eight med gräddglass. Åååh! 

Ta med några spel sa Sören i en gruppchatt, ja det blev verkligen några spel 😉


The girls.. 

And the boys..