Lisebergsöverraskning

I lördags var det en helt vanlig dag trodde jag, men det visade sig att mina helt fantastiska vänner från mitt exjobb, tänk vilka vänner jag fick på ett sådant ställe som Arbetsförmedlingen. Elina som fyller år nästa vecka och jag som fyller år om 2v firades av Simon, Ellie, Lejla, Aman och Edris. Valdeta och Alice ville komma och komplettera vårt lilla gäng, men de var upptagna. En sån fantastisk dag med mina vänner, livets första stjärnvinst som Simon vann åt mig, en jäkla massa köande med Simon och Ellie medans de andra gick och åkte karuseller, mat och allmänt. Det som är tråkigt med Liseberg är verkligen kötiderna, för att åka en karusell på några sekunder max minuter så är de oftast mellan 45-60 minuters kö. Heeeelt galet verkligen. 


Menmen, en underbar dag som jag sent kommer att glömma. Verkligen bästa överraskningen jag kunde få. Bildbomb! ❤️❤️❤️ 

Loef

Hahaha, en rubrik och en bild jag inte trodde att jag skulle skriva är verkligen Loef som var en av mina nära vänner i Sundsvall och vi gick i samma klass på högstadiet. I veckan hörde hon av sig spontant och ba "shit, jag är ju i Göteborg, vi ses!!" Haha, sagt och gjort blev det en fika på stan efter jobbet och några timmars tjöt om alla åtta år vi inte setts på. Väldigt fint o h efterlängtat såklart, det är så mysigt när man kan ses efter åååår och de känns som igår. 

Torsdagskväll i juli

Linda, havet, solen, en subway-macka, bada, gårdar, ren luft, skog och musik. Alltså drömliknande spontan-tripp ut till kusten i Göteborg där Linda redan varit hela dagen. Jag låter bilderna tala för sig själva 😍