En snabbis
När rubriken gör att mitt liv låter mer intressant än det är...
 
Närå, så roligt ska vi inte ha. En snabbis syftar 100% på den korta med sååå värdefulla lunchtimmen jag fick med Lindis medan jag var nere i Göteborg också. Hela tisdagen var ju fantastisk (ni får kvällens aktivitet i nästa inlägg) och att börja dagen med denna pingla är fantastiskt. Längtar tills den dagen detta kan bli vardag, bara ses över en kopp kaffe eller en lunch, men det hoppas vi på kommer snart. Vi hann iallafall med en liten tur på stan, sushilunch och en froyo tillsammans innan hon fortsatte bli jurist och jag fortsatte vara ledig.
 
Ebbas dop 3

Oj, lite extrabilder från mobilkameror också, inte att förglömma men nu är det verkligen slut på bilder, haha 😊 

Persiskt nyår
Inte alltid jag är hemma med familjen för det persiska nyåret inte. Shit vet inte senast när det hände ens.. Har spenderat några hos Shani vet jag men hemma med mamma vet jag verkligen inte sist när det var. Kunde iallafall ta några dagar ledigt och vara med dem över måndagen också så det var mysigt. Mammas haftsin med alla tillbehör som ska finnas med på bordet, min mosters man och sällskap av familj och vänner värmer verkligen själen.
 
Det är lite skönt att vara berikad med två nyår. Nya nyårslöften, nya möjligheter till att kunna förändra sitt liv, nya tankar om vad som måste förändras. När jag stog och sa nyårslöften på det svenska nyåret första januari så såg det annorlunda ut. Idag har jag hunnit leva ett nytt liv ett tag och ser även nu vad som saknas. Jag hoppas att det gills att man får önska dubbelt också för vissa saker hoppas jag på än. Heja livet, jag är redo för dig!