Linköpingshelg 2
Lördag och en av veckans absolut bästa dagar i mitt ödmjuka tycke, utan undantag även denna helg. Vakna i lugn och ro med Amanda skrikandes "GODMORGOOOOOON" från köket. Det väckte Linda och de väckte mig kan man säga, helt underbar är hon. Dessutom hade hon dukat upp livets frukost och allt detta så pigg och glad. Appropå den femstjärniga servicen. Efter frullen gick vi en isig promenad till badmintonhallen och spelade en timme, så roligt!! Efter den så var de dusch, lunch, boka flygresan till Sicilien tillsammans i juni (wiiiihoooo!!!!) och att ladda upp för vår middag som var bokad på Cabo i Linköping med mexikanskt tema. 

Verkligen spännande restaurang, bra service och god mat men inget revolutionerande. Hade valt lite annorlunda om jag gått igen men jag gillade mitt sällskap och stämningen! Och våra sötpotatispommes till förrätt var lila och sååååå goda!! Huvudpunkten på hela middagen, åh!! Halloumi också till förrätt, och sen tog jag en burrito och två tacos med kycklingragu till huvudrätt. Amanda och Linda vågade sig på en tonfisktartar som ser lite spännande ut på bilden. Drinkar, skratt och flum innan en utgång med Linda där vi dansade oss svettiga på Harrys fyra olika dansgolv. Sån rolig kväll på alla sätt. Jag sparar de fina gruppbilderna till bloggen imorgon, haha 😂😂 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Huvudrätterna; 
(null)

Förrätterna;
(null)

Vi med våra hyrda sombrero-hattar, Hahah.. väldigt viktigt detalj enligt Amanda!! Som ni ser var vi väldigt ensamma med denna superviktiga detalj dessutom HAHA!! 
(null)

(null)

(null)


Linköpingshelg 1
Äntligen var det dags för en Linköpingshelg igen då de var i maj förra året senast, galet längesedan men direkt efter Budapest tills nu. Liiiiivet har verkligen sprungit iväg sedan dess och nu äntligen samlade vi ihop våra krafter igen och checkade in på Hotell Okfors öve helgen. De är onekligen ett hotell med femstjärnig service, med frukost och lunch och/eller middag som serveras i alla variationer av smaskigheter och smakupplevelser. I fredags kom jag två timmar innan Linda så jag hann störa Mandis under dessa timmar och kolla på när hon gjorde en underbar kycklingsallad. Mums!! Därefter följde en lång fin kväll med middagshäng, vin, musik, prat, skratt och tvårätters middag (kycklingsallad till huvudrätt och en MAGISK kladdkaka/grädde/karamelliserad mjölk med jordgubbe-efterrätt). "Whoa Bravo" som en älskad skulle sagt, de var verkligen livets efterrätt. Tack för denna underbara kväll och start av helg mina bästa gymnasieälsklingar!!! ❤️❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vägledningsutbildning
I veckan som varit så har jag varit uppbokad på en vägledarutbildning via Arbetsförmedlingen tillsammans med Shenoll, Arlanda, Sanaz och Ala från mitt kontor. Det var två dagar fyllda med teori liknande coachingen vilket ledde till att vissa saker var helt nya och de mesta var samma samma som jag lagt tre års akademiska studier på. Det är dock alltid lite skönt med att komma från kontoret och så men ja.. lite långtråkigt ibland. Meeeen men! Fyra träffar kvar i vår och sen är man legitimerad vägledare via Malmö Universitet vid AF också. Haha.. woopsie doooo! 

(null)

(null)