Sicilien dag 1
Äääääntligen dags för mig att börja blogga om vår resa. Herreguuuuuuud vad konstigt de känns att de är över men samtidigt.... har de ens hänt? Var de en dröm? Hände de verkligen? Har vi varit iväg? Shit. Konstigt. DRÖMMIGT. De är min kommentar till denna resa.. wow verkligen. Wow wow wow..  

Sicilien var magiskt på många olika sätt, de ska gudarna veta. Magiskt, drömlikt, som på film, blåa hav, palmer och blommor, solen som lyser in i alla små gator, krukor som matchar mot väggarna och alla solnedgångar som gjorde himlen rosa. Men de var också fyllt av kontraster.. fattigdom, smuts, hemlösa katter och skräp. Helt galet!! 5 minuter med bilen var skräpet utbytt mot palmer och tvärtom. Dag ett var spännande.. åh herregud. Flygresan var fantastiskt bra med Linda, allt emellan flyget tills att vi hämtade Amanda var katastrof, och sen blev de magi!! 

Hertz-kvinnan som skulle hjälpa oss med bilen var en fullkomlig nitlott, världens sämsta humör och Lindas Debitkort där de redan hade dragit alla pengar accepterades inte.. vi blev nedgraderade till en sämre mindre bil men inga pengar tillbaka och fruktansvärt dålig service från alla håll. Sen hjälpte en man oss och vi fick en fin bil ändå när vi slapp den hemska damen.. och sen mot hotellet. Trafiken är kaos så vi satt som på nålar och sen kommer vi fram till hotellet.. mitt i ett industriområde och en receptionist som heter Sandra som var ganska lik en mardröm.. pratade bara om hur män i Italien kommer vilja ha oss och hur hemskt de är med hundra olika saker. Haha välkommen till Italien tänkte vi. Sen precis när vi höll på att hungra ihjäl så tog hela Catania siesta och stan dog.. alla restauranger stängde och vi fick köpa en minipizza och arancita (riskokare fyllda med olika fyllningar) på en glasskiosk men vid de laget hade vi kunnat äta sand. HAHAHA.. livet vände som sagt när vi sen hämtade Amanda och vi gjorde oss i ordning för restaurang på kvällen som var resans godaste pixza och en magiskt första kväll. Tack för det Andrews Faro för pizzorna, den gratis efterrätten som var helt fantastisk och att ni vände denna dag till ett underbart minne.   

Alla bilder hamnar huxplux så ni får lägga ihop flödet själva haha.. ❤️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Och vår magiska kväll: 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Elina på besök
Jag är just nu i Sicilien men tänker att ni där hemma kan få se lite från min helg med Elina förra helgen. Hon kom till mig på lördagen och vi spenderade mestadels hela dagen på stan i solen på en uteservering. Efteråt åkte vi hem, lagade mat, åt glass och somnade gott. Sen på söndagen åt vi frukost och solade... timmar in och timmar ut. Jag brände mig tillochmed haha! Så fin helg och otroligt efterlängtad😍💕

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Söndagen 😍
(null)Midsommar/mammas födelsedag 2
Nuuu kör vi midsommar-delen av denna serie, haha. De blev så mycket att jag delade upp de.  Efter presentutdelning och succé iallafall så körde vi iväg till min moster för firandet. Några fler familjer var också där, vänner till min mamma och min moster, vilket var trevligt. Bäst var de ju såklart att träffa Ester.. herreguuuuuuud vad jag älskar det barnet!!! Blondare än oss alla tillsammans med Kalles rödhåriga hår. Charmör och snäll som få. Jesus 💕 hjärtat smälter. Även Panteha, min kusin, fyllde 40 år förra månaden så henne firade vi också. De var fullt med firanden!! Så himla underbar midsommar verkligen.. och viktigast av allt; inget regn!!! Revolution 😍

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)