Venedig pt 6
En magisk sista kväll på än hann vi med, ännu en pizza och ännu mer mys i kvällssolen efter några timmars plugg för mig. Jag kunde inte begära mer av denna resan. Att få umgås med Linda på tu man hand som vi aldrig har gjort, alla skratt, alla minnen, alla bilder.. de är ovärdeligt!! Man tror ju liksom alltid att sina egna föräldrar är bättre än alla andras men de är verkligen så att mina är världens bästa. Alltså.. de är helt jävla underbara. Jag älskar er så otroligt mycket och tack igen pappa för denna magiska resan. Wow.. alltså.. tack. Nu ser vi fram emot 90års resan!!!! ❤️❤️❤️❤️ 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ja och på onsdagen sen, då var det dags att ta oss till flygplatsen för att åka hem. Jag hade datorn i högsta hugg för att hinna med min inlämning av tentan som skulle in innan vi boardade planet, så därav min ovilja att vara social. Haha.. som ni ser även riktigt tråkigt väder så det kändes faktiskt riktigt bra att lämna just denna morgon. Hela staden liksom dog utan solen, livet och semesterfeelingen. Och sen då.. ja som ni ser låg dimman tätt, faktiskt så tätt att inga plan kunde lyfta eller landa. 

De innebar att vi hade försening på försening med vår flygning, så pass att vår koppling i Amsterdam sprang sprang sprangs till, utan att lyckas komma med. Helt galet!! Stackars mina föräldrar som får springa och ändå inte lyckas hinna.. 🙃😢 Menmen, allt löste sig ändå och Linda hann iallafall med sitt plan från Göteborg tills Sundsvall så det var också viktigt.. och en hamburgare från Nurger king satt ju bra, eller hur mamma...? 😂😂
(null)

(null)

(null)

Venedig pt 5
Sista dagen i Venedig, och jag delade upp även denna dag. Här är bilder från vår dagspromenad runt ganska exakt samma väg som måndagen, men framförallt så stannade vi på lite andra ställen. Ännu en glass, ännu en aperol spritz, ännu mer fina bilder med nya fina utsikter. 😍 tillsammans med pappas "Gucki" utanför Gucci-butiken och vår hotellreceptionist Tilly så var dagen lika magisk som de innan, hahaha vilken kungar runt om mig alltså!!! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Venedig pt 4
Allt hamnar ju som vanligt i lite oordning med bilderna men hör kommer iallafall pappas födelsedagsmiddag i form av en bildbomb. Himla mysig kväll men hans efterlängtade köttbit var under all kritik. Lite planerad sång och överraskning från personalen bjuds det ju såklart på och det sitter alltid fint i hjärtat att se min familj så glada som denna kväll. ❤️ älskar dem så!! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)