better times lie ahead

..or atleast they have to! i'm sick of having bad luck. everything come at once. give me some time to recover from one, before the next one shows up. i'm sick of it all.
åh! otur på otur på otur. citerat malin;
- mookie*.* filbunke säger:
hej min olycksfågel:)

hur som helst. ni ska få lite inside fakta om veckans händelser!
I fredags så fick jag en total blackout och gjorde bort mig totalt. trodde det va torsdag, så jag fick till våran tyska-sal i hb och stängde dörren efter mig. där satt kallemange som vanligt vid sin lilla kateter, men det va fan inte min tyskagrupp. det va nå ..ekonomiare som alla kollade på mig som om jag vore helt dum i huvet.
..och där står jag med halvöppnad jacka, några steg in i rummet och dörren stängd efter mig, och ungefär då slog det mig att jag inte alls skulle vara där.
 
jaja, det va fredag. sedan gick det ju ett dygn, och det blev lördag. lördag förmiddag för att vara exakt, då ajg tvättade min älskade mobil.
citerat pone;
pone säger:
hörde vad som hände med mobilen. beklagar sorgen.
pone säger:
hoppas den har det bra på andra sidan.

Ojojoj! det va ju typ det hemskaste någonsin!:'/ ..alltså, tvättmaskins-dramat, inte pones citat xD haha. *jag är yr!* hur som helst! sedan gick det en dag.
Söndag. den dagen va riktigt bra! jag blev bästa poängplockare, vi vann matchen, jag satt vid seket och skötte mig och absolut inget hemskt hände.

..sedan kommer ju idag då. idag måndag. Jag (och amanda) är och hälsar på malin som åker snowboard för full rulle uppe i södrabacken, och vi sitter och äter macka och dricker oboy. sedan ska jag putsa mina glasögon som inte alls va nå rena. jag ..kände för att se bättre helt enkelt. hör ni något fel i det?

jag tar av mig glasögona, och innan dom ens nuddar tröjan så PLOPP! ..så går glasögan sönder. glaset ligger nu i min famn, och jag stannar till. jag ser amanda småfnissa åt vad som hände, och malin håller handen för sin gapande mun :|

nä, ja dog ju iallafall. det är en sak som är säker! åh!!!!!!!
jag har hursomhelst gått utan glasögon hela dagen förns typ nyss. hela utbildningen satt jag och kollade ner i golvet (elr på min sönderrivna festis). det gör så jävla ont och kolla på nått annat. alla färger ba tränger in i huvet och AJ!

..jaja, får väl se vad som händer resten av veckan. jag vill inte ha otur nå mer! :'(