midsommar o7

gud va härligt!
..midmidmidmidmidsommar:D

spenderade dagen på ett oväntat underbart vis.
jag förväntade mig ett eller två goda skratt, men tji fick jag.

jag satt och fick hålla mig om magen så mycket så jag skrattade.
dagen började med att det tjorvade ihop sig med skjuts och allt, men det löste sig :)
jag, malin och sändy kämpade oss till södra berget, och björnstigen.
HAHA tänker ni, och jag med:D gud va roligt! vi levde oss in i hindren, och även om det va en liten balansbom. vi ba AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH :| en meter från marken :') hahaha.. aja. det va nog lite moment över det hela. :)

hur som helst så hade vi roligt på vår lilla ..skogspromenad+hinder (a). ehe! efter det så kom vi hem, och jag hoppade av vid malin, där malins kära mamma marie ställde sig framför mig och frågade om jag ville äta med dom.

"vi har redan dukat åt dig, så du är välkommen!"

EHE, klart! jag kommer på momangen säg :'D haha! sprang hem med malin runt armen och bytte om snabbtsnabbt. kom tillbaka ungefär lägligt till att resten av folket kom. vi blev 8 stycken, allt som allt.
jag, malin, sandy, malins mamma och pappa, sandys pappa och kjell med flickvän. brajamaja :) ..eller eva-marie, det är personligt vad man vill kalla henne (a)

vi åt och hade det riktigt roligt med allt vad det sjöngdes och allt. gatan var ju tom så varför inte uttnyttja det?:D folket roade sig och åt gott! grillat <3:D efter maten tog vi en bensträckare innan brajamajas tårta stog på bordet:D HÖGG IN sa vi och åt :D mohaha :) sedan så blev det kubb. jag, malin och sändy vs. tha göbbs.

..för EN gång, ..så troddej ag verkligen på seger men med en skräll comeback med åren i backfickan kom åsnerna och vann. I ÅR OCKSÅ! leeeeeeeeeeeeeeess xD sedan ägde vi iofs på basket men, det är inget att skyta om för det vore tragiskt om vi inte hade ägt :'D haha :) aja!!! :) vi tog fram dippen och colan runt 12 snåret, och kollade på harry potter. folket somnade emellan åt, men jag och larra höll oss vakna.

han hade ju sin bläckfisk och allt va det stank vitlök så jag vet inte alls jag. det va nog hans kick ^_^

det va min midsommar.
SJUKT HÄRLIGT!
(`v´)
`v´