tajikistan

MJASSÅ :)

hej på er! intriger överallt, men själv så har jag levt livet hela dagen igenom. jag har varit på toppenhumör, och som tur va så va malin också det, så vi har haft en dimma-wannabe hela dagen. JÄTTEMYSIGT.

vårsolen har varit uppe hela dagen, och någonstans mitt på dagen så vek jag upp mina jeans, tog av mig min jacka och släppte ut håret. JAG ÄLSKAR VÅREN. inte fatt det är vår ^o) fatt det snart är sommar :) haha! stackars våren som ligger i kläm där:D haha! jaja. appropå ingenting alls, så kan jag berätta lite om gårdagen. inget speciellt hände på skolan vad jag kommer ihåg.. men sedan på kvällen så tog jag, malin och emma på oss våra jogging skor och drog ut.

vi hamnade någonstans mitt i skogen, där pappa släppte av oss.. och sprang. ojojoj, elr.. vi sprang mest bara i början, sedan så ..blev det nog en skogspromenad. malin kämpade på och sprang men, inte jag och ems. vi gick mest i skogen och fnittrade. Mest för hon trodde jag va hög, och hade tagit en joint. helt seriöst. jag trodde jag skulle dö av skratt faktiskt. haha. JAJA. sedan duschade vi där, och sedan så åt vi lite joe-balle och vindruver.

MYS!:) det va liksom som ett litet TILLFÄLLIGT farväl till ems, som åkte till Venezuela idag. det va lite tråkigt, men.. hon kommer tillbaka. det vet jag :) tihi. jaja, idag då? mja, idag så vaknade jag nästan klockan 6, för jag va på skolan runt 7.15. anledning? utställning. Tajikistan gjorde ÄNTLIGEN sin entre med våran vackra kvinna och vår fula man som såg ut som en apa:)

tihi! jaja. sedan iallafall efter utställningen och skit, så vare uppträdanden. jag skämde ju ut mig inför hela sverige genom att prata persiska. ni skulle sett allas miner xD haha ojojoj. jag dog. verkligen DOG. haha, jaja! skönt att få skiten överstökad iallafall. malin och linda va guldiga i hela ansiktet och glittrade:D HAHA!:) hur som heslt! det va roligt.

Sedan så GICK jag och malin hem, igen. *bugar mig* haha. åh. det va längesen vi snack-snackade sådär riktigt, men nu gjorde vi det. OH, SKÖNT. tih, jaja. sedan nu ikväll så har jag tränat och ätit chokladbollar. ..och, sagt bort mig lite. ojoj, förlåt favorit-budda:(. jaja. det va mina dagar det:) PÖSSS!

image79