GÖTEBORGS BASKETBALL FESTIVAL -07
Nu ska vi se här, för korven, den obloggande korven är tillbaka.

jag har haft några av dom bästa 5 dagarna någonsin, nere i göteborg med mitt älskade basketlag. Ojoj, jag trodde förra årets basketball festival där nere var det bästa som kunde gått, men tydligen så kunde det bli bättre. nu ska vi se här, finns det några ord som kan beskriva? ..ne, kanske bäst:D tihi!

okej, dagarna. Onsdag hette veckodagen när våran göteborgsresa började. Vi åkte klockan 9 på morgonen och åkte buss hela långa dagen vi var framme typ 11 på kvällen och då la vi oss och sov. vi hade dock ett matstopp,  där vi åt pizza. HAHA, grejen med det stället var att en liten sketen dricka kostade 45 jävla spänn :| sjukt! aja, sedan runt 11 steg vi in för dörren i göteborg, där det stog en lapp "sundsvall" ..och när vi öppnade den dörren så stog vi mitt i en gympasal, dom hade halverat (och gett den andra halvan åt en annan stad. en helt annan dialekt ojojoj, .. aja, så där skulle vi sova ..helt enkelt. roligt typ ^_^ sova i en gympa sal med fyra andra sundsvall-lag. så ska jag vara ärlig? ..vi andades bokstavligen varandras koldioxid :D haha!

mjamja, det va det. senare på kvällen så drog vi ut på stan, och ville undersöka staden, och vi tog en kvälls-donken :) mys!  sedan blev det iallafall torsdag, dag 2. vi vaknade upp ur våra sovsäckar och frös ihjäääl! det va svinkallt :( aja, sedan gick vi till frukosten som var det äckligaste jag någonsin ätit i hela mitt liv :| det va en macka.. och lite smör.. och..lite.. ost. äh, jag insåg nyss att det lät som en vanlig frukost, men det va verkligen bajsäckligt!  ..aja!  sedan tog vi massa spårvagnar och hamnade typ i kina, men senda en kvart innan matchen så var vi framme i hallen! vår första match, spelade vi mot alvik. (som btw vann hela festivalen :) grattis! 8-)) aja, dom körde över oss , men det va inget nytt xD HAHA, skoja. ..aja.. hur som heslt! sedan på dagen tog vi det riktigt lugnt, innan vi drog oss till valhalla och kollade på killarnas match. (dragons p89!) ..dom vann såklart xD HAHA, men innan det, HAHAHA ojoj, jag malin och ems tog fel spårvagn när vi skulle "hem," så vi hanade typ i danmark. HAHA, det va en läskig hamn och massa knarkare.. och aa, någonstans där insåg vi att vi åkte helt fel xD AHAH! ..aja. det va väl torsdagen.. lugnaste dagen på hela resan :)

aja, sedan blev det fredag :) då spelade vi två matcher.. en mot karlsbo och en mot st helena :) haha, vi förlorade:'D AHAHAH, justja! gud va hemskt det va :D haha, efter matchen mot alvik, när vi skulle duscha, så var det ett annat lag på andra sidan omklädningsrummet, och dom snackade om morgondagens match, (som var mod oss :'D) haha, och dom ba, aa, imorron? ..vilka vare vi skulle möta då?:o åså ena tjejen ba ..domdär fråmn sundsvall.. och den andra ba aa, jutsja! dom .. SMÅ RÖDA :| ..dom som förlorade mot alvik :'D HAHAHAHA, men aja. vi förlorade ju mot st helena (dom sa det) också, så vi förblir dom dom små röda :'D hahaha kosja:D ..nämen haha, joe, våran coach flippade fan ur när vi sa det till han! HAHAH, alla ba nejmen, det är lugnt! släpp det XD haha aja! haha :'D hur som helst! efter matcherna på fredagen så drog vi hem, åt mat och sedan gick vi på LISEBERG<3:D folket åkte lite grejer och sånt , men sedan började det olyckligtvis att regna, så det blev ganska trist efter ett tag.. ..men hur som helst så spelade vädret ingen roll tyckte vi, för vi skulle endå kolla på DUNKTÄVLIGEN:D ..mohaha, så där sprang vi i sommarskor i vattenpölar och såg ut som faan när vi kom fram, men.. dunktävlingen alltså. WHUW! aldrig sett på maken. det va verkligen jätteroligt att se. aja.. sedan efter ett par timmar där och sånt, så följde ante och martin och några andra killar från 89erna med oss dit vi bodde. och ..aa, väl där så spelade vi kort och poker, och.. aa.. HAHA. det va disko på andra sidan skolan så ..det va väldigt lite människor där vi satt. det va skönt :'D HAHA, disko.. HAHAHA! jag dör :'D ..aja, det va iallafall jätteroligt och mina korttrick va nog höjdpunkten:D hahaha, aja! sedan gick vi på mcdonalds igen, och åt där och sedan vare sovsov. det väl fredagen det:) 

sedan blev det lördag. dagen var lugn, och den började med match. ..jag har glömt vilka vi spelade mot men, ajaxD ..haha ..aja, sedan tog vi en minimal stund på staden där malin köpte tröjor. ..sedan ..aa, sedan åkte vi på LISEBERG<3:D igen efter att vi hade ätit lunch, och spenderade resten av kvällen där i den atmosfären :) (dvs glädje och gossedjur!:'D)  vi var där från 4 till elva när det stängde, vilket var jätteroligt!:D även om jag inte vann ett endaste skit så ägde jag rebecca, malin OCH jay-ar på typ.. nått.. det påmminer om hockey, men.. det är på ett bord åså.. äre en puck.. och aa. man ska skjuta iväg pucken in i andra människans mål :D haha! hahahah! åh, jag ..äh, jag va fan bäst på det. vill fan köpa hem ett sånt bord:D mohaha :) ..aja, och justja! :D jag åkte faktiskt en grej på lördagen!:D KOLLORADO<3:D ..fyfaan va rolgit, helt seriöst:| oh my fuckiiing! .. roligaste grejen vi gjorde på hela göteborg. ..ojoj, aja. åh, folket åkte nya ..stora.. gungan :'( uppswinget. jag trodde att dom skulle dööö :( haha. jag va mer rädd än malin :| haha :D men inte kråkan:D hon sket på sig:D tihi:D ..aja, tara var bara allmänt yr:D aja!:)  ojoj, aja. 

sedan blev det söndag och vi spelade inga matcher. istället var 92erna i b-pools final så vi var tvungen att vänta på dom innan vi åkte hem :'D (vi delade buss xD) ..så.. aa, vi fick sova ända till 8 den morgonen:o ojojoj<3:D ..aja, vi freeeshade upp oss och sedan gick några bruds på stan.. men, jag och malin orkade inte så vi låg bara med malins i-pod och myste:D haha!:D ..aja, sedan åkte vi på deras final och.. aa, dom vann. wihoo:| ja bryr mig inte men okeeeej:D ..haha, aja. sedan var VI tvunge och städa ALLT :| och alla skyllde på oss att vi hade skräpat ner allt. GUD VAD HAR ALLA EMOT OSS?:O jag fattar inte :| aja.. sedan blev surkärringen inte nöjd hellre för "hon såg ett damm-streck, precis vid gången".. men SYND ATT INGEN SÅG DET STRECKET DÅ, kärring ;/. äh, aja. sedan så var vi iväg! YAAAY :D påväg till sundsvall. åh, vi hade en endaste paus på hela resan.. gisas om vi kissade på oss xD haha. och justja, på matstoppet :D jag åt min första riktiga måltid på hela göteborg:DDDDD ..LASAGNE:D<3 :D åh, gottgott:D. 


aja, det va väl allt. eftersom vi åt på mcdonalds varenda dag så kan jag meddela att jag är GANSKA less på det, och det tragiska är att jag insett att jag slösade bort 400 spänn på mat på 5 dagar. HAHAHA. och frukost, lunch och middag fick vi gratis.. HAHA. ojoj. aja, göteborg 07, minne för livet <3:D haha jaja, och en av höjdpunkterna på resan måste vart dom två gångerna vi åt på burger king :D MOHAHA:D älska :) aja! det va göteborg 07 älskade människor, tack för mig!:)


BILDER HITTAR NI PÅ http://korvenistheshit.bilddagboken.se/. (16e till 20e!)


image105