SURKÄRRING

awi, med min handskakning med andra sidan idag så har jag lovat att börja blogga varje dag again. (a) kan inte svika nu :) aja :)

aja. todayyyy. vet inte vad denhär dagen har emot mig, men nått seriöst är det iallafall. hela dagen har varit BAJS. eller alltså.. inte bajs. men den har inte varit som den ska och vänder sig emot mig. först foto där vi inte gjorde nått alls typ, BILDER PÅ KORV-BILDDAGBOK! det va vårigt och mysigt, sedan hade vi hååål i 3 timmar när vi egentligen skulle haft lektioner som dom glömt meddela.. (mjukglass på stan<3)

sedan åkte jag till sjukhuset där det tog 30 min att hitta + 10 sek att undersöka. onödigaste jag varit med om! och sedan skynda sig till svenskan som vi fick sluta 15 minuter efter att jag komme. fikade i 1 timme i onödan, FÖR VET NI VAD?????? vi skulle inte haft tyska.

så sammanfattat hade jag lektioner i 2 timmar idag och hål i ....4 eller 5 :) det var ju ganska onödigt.  JAG KUNDE SOVIT. åh va less jag va! aja. efter skolan började flytet lite. skjuts hem, skjuts till u18-u20 matchen, dragons på det, och sedan ..aa. nu sitter jag här med mina problem.

hahaha ååh, ni undrar nog över rublriken. LÅT MIG FÖRKLARA. idag på dragons hade dom hett fram "courtside-seats" för folk som förköpt biljetter och vi hamnade självklart på läktaren precis bakom det. och troru inte att min fot nuddar kärringen framför som får DAMP och typ.. flyttar fram stolen och typ.. URSÄKTA DIG DÅ.. typ.. ÅÅH SURJÄVEL :| jag dog verkligen. i shall remember your face.

anywayyyy. benny var där och charmade kråkan :)  fnizzzz
aja. en less korv med problem över morgondagen lämnar nu över ordet till den som ville kommentera. jag är verkligen LESSSS nu :) pussshej