quickie
haha, oj
jag tänkte bara meddela såhär absolut sista dagen på 2008 att mitt liv är perfa. dock skulle de vara ett stooooooort plus om jag kunde fylla 18 innan juni.. men sånt är livet.

jag gjorde nyss en snabb (därav quickie) sammanfattning av 2008 på bilddaboken och de ba slog mig att jag inte ska klaga på saker. jag har världens bästa liv. hahah.. ärligt! min omgivning :o den är.. fantastiskt, otroligt bra! jag är supernöjd med mitt 2008 och skulle inte gjort något annorlunda, faktiskt!

jag tror bästa läxan med 08 var den jag fick av amanda i thailand, man ska inte ångra nått. det var fan bra sagt, det ska jag stå bakom. och en liten FLEM på det. alltså. ja. alla nya männiksor också! :o senast idag umgicks jag med pygg, bästa thuha som jag träffade i år. senaste samtal på mobilen är världens bästa och allas kära benny! våran hotellgranne polen alltså, helt klockren! kommer nog fan aldrig glömma han! ..alla andra i thailand och kambodja! jayar som jag connectade med extra mycket i år, älskade brorson emil! ..alltså alla andra människor överallt.

listan kan bli så sjukt lång. dock har jag även slutat umgås med massa också, så man får väl ta det goda med det onda. sandy till exempel, hur gick de till? alltså, jaa. iallafall. en snabb reflektion över MIG, jag är helt annorlunda. allt med mig ändrades i år, prioriteringar, utföranden, beteenden & utseende.

skulle jag sett mig nu som jag var för 1 år sedan skulle jag spottat mig själv i ansiktet och ..ja fyfan. men ärligt, jag mår så himla mycket bättre så varför rätta sig. dock råkar mamma och pappa oroa sig nå grönjävligt av mitt beteende men sånt är också livet. jag blir äldre, mognar och blir mig...okej nu äre för moraligt.
slutar väl med ett "våga vara dig själv" som toppen av berget av mitt jättefeminina och reflekterande inlägg om livet, döden och allt därimellan. tack 2008. sista saken som kvarstår på 2008 är nyår vilket ska bli bra! hinken är framme, klänningen är redo och peppen är hög. vi ses i dimman! lets fucking do this shit. godnatt!

 och nyår ska vara lika dimmigt som här!
(om inte som thailand-dimma? de siktar jag på!)