OOPS!

HAHAHAHA, gud va rolig kommentar jag fick av sara :D jag dog lite. 
"du MÅSTE sluta tänka." huuuur många gånger har jag inte hört det?

okej, förlåt. jag ska ge mig.
nu ska vi ta ett o-tänkar-inlägg :)

nu sitter jag här vid mitt käääära microsoft word och skriver massa terrorism igen. precis som vareeeenda annan dag domhär två veckorna. jag är less så jag vill ba.. radera allt. men, jag måste få bra på dethär. jag bara måste. jag har tänk på en sak ( JAG ÄR TVUNGEN, FÖRLÅT!:D ) när man sitter på min stol..... då trycker man rump-fetten jättelångt upp, så de är ingenting utspritt på hela ärlset, bara längst mot ryggen, HAHAHAHAHA jag känner stjärtbena liksom, åså vid ryggen är det som en ..RYGGSÄCK MED FETT, HAHAHAHA. jag dör.. ..bara jag som fattar men så roligt har jag. fattar ni då vilket elende dethär är?

aja, kopplar bort hjärnan och kom på att vi hade dääänce idag. jag dog lite. nu har vi utvecklat våran 70tals-disko-dans. HERREGUUUD. nu ska vi vifta på höften och fläkte oss också. jag dog lite. koordination och minne, INTE MINA STYRKOR. men, jag kom på idag att jag faktiskt har roligt på dansen. jag måste vara ärlig med er och säga att.. jag har det. stretshingen är bäst. jag har faktiskt blivit vigare. känns bästigt:D

jag KANSKE är vigare än mitt kylskåp snart! :D kasnke! om några veckor maybe:'D synd att det är så långt från lektion till lektion. från (imorgon) fredag till torsdag igen. då har jag tappat all smidighet när vi träffar henne igen. det är sniket ska ni veta ;) hon är så kort och söt så jag dör. lååånga flätor har hon och säkerligen ..40. kanske. jättesöt! kanske 1.40 :')

aja.. ojoj. dans ska ni ha, annars.. a, jag orkar inte rimma.
jag märkte nyss att jag har varit effektivare på tangentbordet nu 5 minuter än på 2 veckor, HAHA.
OKEJ; NU ÄRE BARA CONCLUSION KVAR. SEDAN ÄR KLARTTTT!
då tänker jag inte spendera en enda sekund av mitt liv till att tänka på terrosism igen.
tjingeling darling(s)