the life of a sausage


alltså.. hej :D

..i fredags så var det mys i min stuga med malin, malan och emma. kråkan skulle ju vart med egentligen så vi skulle samla hela bluesaints, men icke-sa-nicke och hon dissade oss. menmen det va möjs iaf! sourzzz dödade oss lite efter ungefär halva för de va sööööttt.. jaja,

somnade mitt i diskussionen om vad mina och malins barn skulle heta, och vi/jag/hon kom på elda, fire och löda. alltså fire ska inte va "fajer" som engelskan, utan fire. bara. svenska. fiiiiiiire. fattar ni? HAHA.. jag/vi ska ta patent på dom namnen (H). anywaaaaay.. vaknade dagen efter, åt frukost, badade, och sedan åkte vi hem. bilder DO EXIST och dom kommer inom en snar framtid. malin och malans mobiler doing their magic. aja!


sedan på kvällen på lördagen så var jag bjuden på middag at arreland/anderrson där det bjöds på (lyssna här nu andrasidan) ...RÄKGRYTAN:D ååh så gott, som larra skulle sagt. eller sa. aja :D aa.. sedan grillad banan och blahablaha ni vet tha deal :D drog sedan ut MED MÅLSMAN till krogen och njöt av varma sommarnätter, cider och härly people.


synd att larra inte hann med ett move på servitrisen. jag tror att han övertygade mig om att han inte är bög och pride då, för han var så otrooooligt förtjust i henne :D  och även ett långfinger i ärslet på vakten som stoppade mig även med målsman. ehe.


anyyyway! sov hos malin efter det och sedan så.... idag var vi i bredsand hos mattis med klanen och badade. det va varmt och mysigt och somrigt. more of these days pleaaaaase! i like <3. jaja :) första måndagen på 3 veckor jag INTE ska vakna 05.50 imrgon iaf! men det ska ju larra. poor boy!


bilder och thoughts i nästa inlägg. yessir!