det kunde ju vart värre

ÅH. mysig helg jag haft! inte suttit vid datron ALLS. inte sedan fredags tror jag ( det är måndag idag så fettnöjd ). nu ska jag ta en kort helg och förvandla det till ett låååångt blogginlägg.

fredag först då. vaknade och kände att solen typ.. stekte in från fönstret så jag va fettpepp att bada! men det var ingen annan, så runt 3 på dagen slutade ÄNTLIGEN linda jobba på donken (hennes första dag!) så vi drog till kuben OCH jag invigde självklart:D det va typ.. kallt i luften pga alla vindar men det va typ 50 grader i vattnet:O haha.. asmys! var där och kastade bollar till varandra med alla andra småglin runt om oss. äkta kuben :')

aja, sedan åt vi middag dåå, åså kom hon till moi igen för vi skulle peppa för att nattbada med andrasidan, annis och mattis, åså drygade vi på tiden med filmer och sånt, åså ringde malin :D:D:D:D hon lever btw, jag berättar om henne sedna! aja, sedan ringde andrasidan tillslut runt 12 och DÅ FICK JAG INTE........ så det blev inge nattbad. jeflaaaaskit. men linda sov iaf över, och vi somnade inte förns 6 någonting. vi typ drygade med ett gympaband sedna 90-talet HAHA.. 3 på natten. HAH! ojojoj <3 söta.

aja, sedna blev det lördag då, åså vaknade vi. sedan runt 4 kom kråkan till mig, för vi skulle ju fixa lokalen och sånt för det va möjs där med kråk och malan. hade sovsäckar och sånt med oss, åså gjorde vi middag på en BBQ. haha! så fult. men det funkade.. åså typ.. massa gott och dricka.. tills det blev för mycket :o haha! aja, sedan på kvällen kom gustaf och johan till oss och vi fortsatte spela spel, tills johan gick och gustaf ville ha frukost på donken 6 på morgon. då vare bara att fara då, åså hittade vi en mack. köpte frukost och åt vid hamnen.. asmys ställe!

sedan fick brudzen och jag vår sömn på luftmadrasserna runt 7. HAHA.. vaknade på södnagen efter 3 timmars sömn och var tvungen att kämpa upp lokalen i 3 timmar.. JOBBIGT.
sedna på södnagen träffade jag gustaf igen och vi åkte till alnö och hamnade mojs till picknick. åkte vidare till hans stuga och möjste där! asfint :') vid vattnet och typ.. SJUKTfint. åt vår frukost-lunch-middag-picknick-liknande-sak och sedan tog vi oss en sväng till vattnet. var ganska varmt faktsikt :o men badade inte.. typ.. ja. asmöjs. sedan åkte vi in till stan och hyrde film. hyrde little nicky och the replacements. asbra båda:D AHHA, såg dom iaf hos han med as mycket godis! jättehärly :D men sedan vare hemväääg!

men så var det med det:D BILDER I NÄSTA INLÄGG.