shawty
aaaboooee, jag lever! och ni med?  
(söta lampor i glasögona va:D)


anyway, update!
igår fick jag reda på att min kära vän malin legat på sjukan hela torsdagen pga att hennes ben har dött. nästan. hon har vrikat foten så hon kan knappt gå:o det va heeemskt. anyway, det va föräldrafritt hela natten så vi var med loef också och kollade på film. dock är hon så lat så hon stannade till SEX på morgonen för att få skjuts hem. (det tar ungefär 2 minuter att gå, FNIZZ.) .. och sedan somnade jag och malin gott i våran säng!

vaknade död idag och åkte till dammatchen. gud! alltså, jag är fett intresserad av dragons, men inte saints! det är samma koncept liksom men.. vafan? det är inte samma känsla:o sjukt yaooo! aja. jag har precis duschat, och alla vet ju att det är mitt extra-tänkar-ställe så nu måste jag få svar på några frågor och jag måste lätta på mitt samvete!

okej. såhär.. det första jag tänkt på att.. ibland ni vet, ibland så kollar man på nått.. åså typ fastnar blicken. åså någon annan ba, vad tänker du på? ..men grejen är att man inte tänker alls. man bara sitter. typ. askonstigt! har hjärnan typ somnat då eller? vilar den eller vadå? jag fattar inte!

och en till grej, har ni tänkt på att det är sjukt att man måste dö när man kan som mest och typ.. allt. när man väl skaffat sig ett liv.. gift och barn och typ.. är professor i nått. då dör man bara! :o borde man inte va död först...och sedan födas sist!:D haha eller? typ.. död 100 år.. födas... och sedan vet jag inte mer. nä, den får jag klura mer på. men fattar ni?

aja. och en till grej. jag är snart 17, så det betyder att jag kommer få rösta nästa gång. 2010 äre va? aa, iaf.
först ->  fett med respekt till Nyamko Sabuni. såg (tyvärr) en debatt igår där hon totalt utklassade resten av människorna, röd som blå! bästa argument och allting. typ.. (ja, jag måste säga det) mörkhyad också! och ung. FETTbra gjort. fan att hon inte är sosse då! eller iallafall röd!

ALLTSÅ.. hur fan kan man rösta på alliansen? moderaterna? ALLT? hur? vad har moderaterna eller dom "blåa" gjort för sverige? dom vill inte ha invandrare, dom vill sänka barnbidraget, dom vill typ.. allt? VILL NI INTE HA KORV KVAR ELLER? (HAHA, skoja!) ..och nynazisterna som kommer? VAFAN ÄR DETHÄR?

jag ska utrota! ..åh, okej. nu är jag klar :) FNIZZ.
/k