kanel baby
godkväll, good evening!
(imorgon är sista dagen med gratis sms för mig! use it well people. sedan äre inte gratis sms på pretty länge. fatty-korv)

sicken summerbreeeze. kjol idag! mohaha. vår med stormsteg. dock gillar jag iiinte läget med typ ytterst få plusgrader just imrgon på valborg med grillning och party på menyn och runt 20 på fredag då man bara ligger hemma och dör ut (var det planerat).. icke. jag får ta och sola sola sola! undermedvetet har min darling amanda redan börjat tävla mot mig om vem som är brunast.

you see, jag är kanel by nature (tack mamma)
dvs halvt iranie = kanel. typ brun/gul
svennar bli röd/rosa/ytterst-sällan-bruna.

amanda är en av dom som kan bli döbrun. en av dom som tävlar mot mig. pft. jag TÄVLAR INTE med någon????? men på nått vis är det ändå någon jävel som pressar hela dagen och sedan kommer dagen efter och frågar om vi kan jämnföra armar. NEJ AMANDA VI SKA INTE JÄMFÖRA ARMAR!!!!!! ja ha inte börjat sola än.

AMANDAS DÖÖÖBRUNHET!!!
(ja det är inte meningen att ni ska kolla på den. klicka)
sådär var det tillexempel efter våran älskade (älskade älskade etc) APU!! tillsammsn med sin syster som stannade i sverige posar kvinnan. vet ni vad det värsta är? människan blir verkligen DÖbrun. och hon ger sig inte heller. fyfan. näe jag börjar tidigt så går de bra :) tur att man är kanel, man är liksom halvt om halvt brun heeeela tiden :)  

NÄE mission solning börjar i veckan! hur som helst. hon är rolig min vän. (älskare. förlåt älskling.)

förövrigt, helt vanlig onsdag. plugg i skolan, plugg efter skolan. satt i gräsmattan utanför GA idag för första gången i år också. PLUS ego! sprang döden på löpbandet. så gött. ikväll kom min pluggpartner igen, loeffffff. gjorde chokladbollar och lättade stämningen också. braaa beslut. där försvann hela min effort på löpbandet. men de va gött. gjorde oboybollar ist? fanns inge kakao. spännande. variation. he.

(damn jag hade bestämt mig för en kort blogg!!!!!)
jag tänkte...... näe vi spar det :D amanda klagade idag på att jag har långa bloggar. ni får en korting idag! :) pussssss då! nu blire mer plugggis :)

 


TRYCK PÅ LÄNKEN DÄR UPPE. här va hon inte lika brun.
dock brun. damn. jag hatar dig! orka 16 minuter imrgon på solarium? och du vill att vi är togethaa forevahhh? när du dör i cancer vid 35 och lämnar mig? pft :((((varför i hela helvete handlar hela mitt inlägg om amanda?!?! anyway....)