gott nytt år!

med tanke på att jag inte hann skriva god jul på julafton så kan jag iallafall hinna med att säga gott nytt år på rätt dag, dvs idag 31a december, nyårsafton!

herregud, jag kan inte ens fatta hur mycket som hänt 2009. jag blir lite smått ledsen att släppa taget om dethär året, men as life goes on så blir det nog så! ända sedan 2006 har jag fått lite skuldkänslor över att släppa taget om åren för varje år blir ju bara bättre... bättre.. och ÄNNU bättre. 2009 har varit det bästa året i hela mitt liv! (och jag vågar inte påstå att det inte blir bättre, för det vet jag att det blir)

aldrig, något år, har jag växt så pass mycket som jag gjort i år. aldrig. jag har hunnit med så himla mycket på 365 dagar, så året har flugit iväg. bokstavligt FLUGIT. spin3a, benny och allt vad han innebar och vad han kom och tog (mitt hjärta, precious), studentförberedelser, studentfix och fester, alla nya och gamla människor, självaste studenten, sommaren (jag behöver inte ens förklara), flytt till skövde, högskolan, alla nya vänner och bekanta, alla räkningar och matpåsar från willys, att bo ensam 60 mil bort.. allt. allt. allt allt allt. ALLT. jag ÄLSKAR dethär året, med alla dess upp och ner. inte nog med alla vackra stunder så har jag ju faktiskt fått ta del av världens bästa gäng här i skövde, lbivit RIKTIGT bundis med pygg, varit en del av kråkans födsel och luckans liv och mer och mer och mer.

jag är speechless på vad jag ska säga, förutom att jag tror det bara kan gå uppåt. innan 2010 är slut, denhär dagen om precis 1 år har jag nog startat upp ett ännu stabilare liv, framförallt genom att gått klart 1an. 2an here i come, sakta men säkert. några bilder från året:
¨
+ alla skövde bilder som jag inte har på denhär datorn. alla skövde människor, från bennys vänner och familj och från högskolan, tack tack tack tack för att jag alltid känner mig som hemma 60 mil bort. fan vad jag älskar dethär livet.
AmandaOkfors

älskrrrrrrt!

Puppilurran

:DD Vi hade aldrig djupsnack om året hörru! Dock så håller jag med, så mycket man har hunnit med, daaamn. Aja pusspusspuss älskis :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress