atheist, javisst
JAMEN FYFAN
aldrig varit mer säker på min "religösa läggning".

(JAG VARNAR FÖR EN LÅNG LÅNG ÖVERLÅNG BLOGG)

jag är så oreligös jag bara möööjligtvis kan vara. det är sjukt.. är det fel att inte ens typ vilja gifta sig i en kyrka?! HAHA.. alltså kyrkor gives me the chill. jag får obehagliga käsnlor i kyrkor! ...näe. det är inte min grej detdär. samma med att komma i tid till saker.. det är inte heller riktigt min grej.. HAHA.

för att underlätta för sina nerver när det gäller en träff med mig:
tidpunkten som sandra säger + 10 minuter.
easy, breezy, covergirl. HAHAHAHA... lätt matte!

eller vänta, nu förståååår ni ju icke! fnissss
backgroundsinfo... stockholm med klassen iförrgår juuu! :D alltså det va väldigt spännande. dock har jag nog aldrig varit så rädd att någon liten själ kommer och äter mig innifrån som jag var på livets ord :s fucking creepy.

resan började HUR SOM HELST med klockan som ringde (första gången) 4.30 här i min lugna lya, och kl 6 prick (hoooost) stog jag på kortsidan av hedbergksa emot järnvägen som bestämt. åkte gjorde vi massa och och höll heeela kära bussen vaken mellan 6-8 då jag hade min ööööverpigga perriod med linda och kameran. HAHAHA. 

  

ni älskar mig ändåå (H) mest valeria! hiihih hej gumman! :)))) hahaha.. aja. åkte in till islamska moskeen i Uppsala som var första stoppet, där var typ killen som pratade min mammas gamla elev.. HAHA.. kul.. aja, han va spännande... roligt när han ba: "jamen vad är det första ni tänker på när ni hör moske? ........bomber kanske?" HAHA. skön.

aja.. sedan vare bussbussbuss till stockholmo och lunch på donken med mina hurtiga brudar (och victor, men du räknas in med brudarna ;) HAHAHA.. närå hej på dig med virreboy.. KAN ALLA SLUTA LÄSA MIN BLOGG SÅ JAG FÅR VARA TASKIG MED NÅGON????? aja) haha.. öhm, jo, och sedan blev det hare krshna! killen gick in i trans och sa hare hare krsna krshna rama rama kshna hare hare .. ASLÄSKIGT. han ba zoonade ut! oj.. jag dog. vi spelade även in en film.. kasnke ni får se någon dag. aja.. han var.. intressant... läskig... aaa.. men spännade!

  

yesboxxx visar lite andra biledr än dom på bdb hoppas jag :D haha.. aja.. aa! efter hare krshna så fick vi typ några timamr till oss själva så jag och min överhypa vän linda (och sedan mötte vi upp tara) och hon visade mig runt lite i storstaden :D jag har då aldrig kännt mig så vilsne som då.. och då var jag ensam i asien i 4 veckor med tre überblonda vänner.. OJOJOJ.

  

efter några vilsna timmar och ett " JAG PRATAR INTE SVENSKA " mitt i stockholm till någon påstridig invandrare som sålde tokio hoteltröjor så åkte vi mera buss (btw var vi ungefär 10 sekunder från att missa bussen) åså hamnade vi mitt i uppsala IGEN för att besöka livets ord. ni vet denhära sekten som vissa kallar det som carola var med i. linda hoppades verkligen på carola.. bara så ni vet.. men hon kom aldrig.. bara så ni vte det också.

  

åså efter en lite obehaglig stämning med människor som mumlade och skrek med händerna rakt ut så gick jag, linda, malin och victor ut på matjakt men de fann vi inte utan istället så köpte vi på livets ords egna cafe och fick massa choklad av en trevlig liten invandrargubbe som tyckte vi var söta :D hahaha... det va trevligt! aja.. sedan så började våran färd hem.

  

ja! åså hemma var vi runt 01.20 om ja inte minns fel. innan jag var hemma-hemma så var klokcna 2, men det va en nicig dag! nu får jag hopppas att ni blir glada över denhär SUUUPERdetaljerade bloggen om stockholm! hahaha.. jag kan nog bjuda på några bilder från stokcholm FÖÖÖRRFÖRRA året! haha.. fyfan.. vågar jag?

     .....HAHAHAHAHA jag jämnförde klassresor. HAAAAAHAHA det får ni dock inte ta del av! fyfan.. kolla djuret på mitt huvud 07.... HAHAHA wtf tänkte jag med? mitt hår var döööött som savannen. aja... dethär va väl dagens blogg..

igår var det iallafall fredag och jag tog del av en liten media-reunion-party. kände mig ovanligt smart (H) haha närå.. det va kul :D såå skönt med ba chillparty. nicigt folk också :D och liiite rörd blev jag ju när flest helst skulle ligga med mig i rummet ;) HAHAHA fan va kul :D nu äre lördag och jag ska ha lite pluggis dag tänkte jag. ikväll får vi se vad som händer! PÖSSSSSSHJESSSSSS

 .......HAHAH. ni älskar mig. och vindruvor. och klockan 6 på morgonen. och så jävla dålig humor. ....HAHA.