remind me why we decided this was for the best

halllluuu!!!!!!!!! :)
har varit ute hela dagen, men nu är jag hemma! var ute och cyklade ner till stan med pygg och letade presenter (...mohaha) och massa annat! det är alltid kul att kolla på grejs! jag kom på att jag är värsta ge-ge-ge människa! för dessto mer man ger, dessto mer får man! asbra ju (Y)

btw, jag berättade ju igår att loef tog bilder på mig och linda lolita-och-läskiga igår! här har ni massa klick-bara bilder såfort de laddat färdigt! enjoyyyyyy!
   
loefs lolita-garderob är jäääättestor! linda satsade på lite mer emo-deppig-lolita och jag satsade på "sweet-lolita!" hahaha.. va jobbigt att va söt :o haha

   
jag blev SUPERemo  (...tur att mitt hår täcker mig när jag skrattar ihjäl mig)

    
   

och linda fick jätterivsår i ansiktet! hahahaha <3 det är så jävla mysigt att testa på nya saker:D älskar min spännande vän loef!!!! :D och visst ser såren äääckligt riktiga ut? det är latex, bomull och sirap typ:D karamellfärg och fake-blood också då! åh jättekul :D haha , hopppas ingen tror att vi är seriös:D AHHA ååh, där har ni bilder iallafall! ENJOYYYYYYYYY!!!!! btw, nu får ni ju kommentera om jag borde ändra mig..... :)))