you can live in this illusion, you can choose to believe

jag kan faktiskt inte fatta att sundsvall har såhär varmt väder. börjar fundera på (utan att låta allt för IQ-befriad) att global warming kan vara bra. (nej jag vet the pros and cons!) idag, jag sprang i bara sportbh runt sidsjön! helt crazy.

angående det, när jag väl gick där och höll på att tuppa av av värmen så tänkte jag på hur jävla långt jag kommit när det kommit till min självkänsla. denhär tiden förra året ville jag täcka allt från axlar till knän (för att inte må riktigt dåligt) och idag springer jag med sportbh i mina egna kvarter med personer jag träffar var och varannan dag.

klart som fan det dallrar överallt, jag är inte bara-ben-smal. jag var styggt rund förra året, gick ner i vikt och har nu gått upp pretty much again. sedan jag bestämde mig för att bli personlig tränare och coach har jag bestämt mig för att vända min ortorexia i höstas till nått positivt. jag vill inte att någon tjej i min ålder ska utsätta sig för det, och med tanke på att man antingen får anorexia eller ortorexia om man vill gå ner i vikt vill jag kunna relatera till en av dessa och förhindra det.

ätstörningar är inget man skyltar med, men att ha någon förstår symptomen innan, under och efter är det jag önskade att jag hade haft och nu fortfarande bearbetandes skiten vill ha. (det försvinner aldrig helt.) att familj säger att man är tjock igen och att kompisar säger att man ser ut som ett anorexia-vrak är förmodligen det jobbigaste en tjej kan utsättas för. ..för ärligt, vilken tror ni man lyssnar på? mest någon med en eller annan slags ätstörning?

med tanke på att jag kan relatera ska jag förhindra. fan vad jag har bestämt mig.
efter min utbildning (som förmodligen kommer ta years and years) ska ni kunna anlita mig och mitt crew för att må bättre. och framförallt gå till väga på rätt sätt för ett hälsosammare liv.

..nu ska jag ta mitt bestämda jag till stan och möta upp annis! 14.14 :') förlåt för mitt superseriösa och personliga inlägg. förbi se det haters! (önskar jag kunde stå som blondinbella och säga att jag mår bättre när jag gått upp kilona jag gått ner? nej, jag ska ner till min vikt i höstas igen, men på rätt sätt denhär gången. ortorexia är då man tränar alldeles för mycket och inte äter alls. look it up innan skitsnack sätts igång tack. och ja det är lugnt att fråga mig stuff.)

det handlar inte om hur man ser ut, det handlar om vilken inställning och attityd man har. och förrestne, vad tycker vi om att andvända kjolar som toppar? se picccc