första advent!
godmorgon godmorgon i alla julehus!
första adveeeentis idag! åh mami har längtat :') asmysigt, asbra! stooooor stort minut dock att min man här i hemmet har bortamatch mot mariestad idag!!!!!!!!!!!! han gick 12.15 ut till bussen och 12.17 fick jag ett "jag älskar dig, förlåt jag har skuldkänslor, jag saknar dig redan"-sms för han veeeeeet att han borde vara hääär idag med mig idag. eller näe, men jag tycker att han borde det. tycker såntdär på advent borde vara olagligt. förbjudet. haha..

appropå det, jag har aldrig varit med om mer punktliga bussar? bussen från mig går .01, .16, .31 och .46 och om man inte är vid busshållsplatsen 2 minuter innan så har man fan i mig 99 gånger av 100 missat bussen. det är sjukt! tror bussen varit sen ...3 gånger sedan jag flyttade hit. kanske. annars är det jag som är 1 minut sen och missar den och får vänta en kvart. haha.. aja, (jag tänkte ni kanske var överraskade att jag höll så bra koll på tiden nämligen, men jag sa "den är 15 över" när bennsan skulle gå. därför (Y))

anyway. igår fick jag nått ryck och kom på att jag inte alls var nöjd med min inredning här hemma, så nu har jag flyttat runt igen. typ 1 på natten väckte vi alla grannar med att börja omplacera i mitt stora rum. såhär såg det ut igårnatt:och såhär ser det ut idag (ni får ursäkta trött pojkvän):


och dethär är morgonens väderleksrapport:


det är frost. FROST. inget annat. jag ÖNSKAR att det var snö. decimetervis! då blir det inte slask och det vore helt underbart till julmarknaden denhär helgen. SÅ avundsjuk på att ni har snö just första advent och julmarknad sundsvall! åh.. aja, största anledningen till att vi omplacerade allt var att jag har ett (!) element i hela mitt hus (förutom den som är död i köket) så det är ISKALLT konstant här hemma, och förut stog soffan helt i vägen för det elementet, men inte nu längre! hoppas på varmare grader här inne alltså. och ja, nyvaken jag på bilden som ni ser :)))))

näe, idag hade jag ju planerat en asbra dag, men nu blire ju ett försök till plugg och kanske att man tar sig en nypa luft. kanske. hejsvejs


FÖÖÖÖRRESTEN! jag efterlyser en van sko-människa eller internet-shoppare efter ett par låga gummistövlar, gärna i stl 40 och gärna lite med mönster! alla får börja leta, helst nu! älskar er puss