of all the lonely people, i want to be loved by you
goderafton! lördag idag, skönt! igår så tog jag det lugnt innan jag, benny, sören, bech, helen och per förflyttade oss till sörens lilla bostad för filmkväll. mysigt (Y) chips och dipp fick jag också som jag tjötat om hur länge som helst :D åh.. och godis! :) höhö.. somnade dock raklång i soffan med benny när dom flesta åkt hem (bussarna till mig går sämst!) så när jag vaknade igen så var det dags att åka hem. okej nu lät det som jag sov hela filmkvällen men typ 20 minuter sov jag :D moahah.. slocknade direkt i soffan när benny satte sig och spelade fifa och fick vakna en gång till när vi flyttade oss till sängen. så kan det va ;)

vaknade en fjärde gång imorse iaf av att min klocka går på av misstag 06.50 om och om igen på snooze och sedan av bennys väckarklocka hundra gånger. SÅ KAN DET OCKSÅ VARA ;) hahaha iallafall, idag blir det städning, ta det lugnt, unna lite tid till mig själv, och sedan ikväll halloween fest och fira bech och benny på plankan. jag tror jag dock dissar att klä ut mig, vaknade idag av världens rödaste sår i ansiktet så smink is a no-no idag. jag var ju utklädd förra helgen så det får nog räcka. vad ska jag ha för ursäkt dock? "....jag är ju utklädd till mig själv?" haha.. nått hittar jag på.

jag fick min kamera igår förresten! (Y):D mycket glad tjej. äntligen får jag massa skövde, fest, klassen, skolan, stan, hemmet, 18-åriga-bilder :D:D yay!!!  (jag är van att ha bilder på ALLT okej?????)
igår:

skulle ju testa hur det va att vara basebollspelare... what shocked me was att jag fick på mig bennys kläder. oj. confidence-boost. och hur juicy rumpa man fick! dock är ju vita byxor det värsta jag vet så det blev ett no-no :D
(pygg, mössan (<3) och kragen yao :D bildbevis höhöhö

idag:


(jag alldeles nyss. håret är under fixering, och t-shirten är inget att skylta om, men igår när jag var inne på HM var den på extra pris. 20 kr! :)))) deeeeen funkar. den fick följa med hem (Y) haha..

exakt såhär är jag just nu faktiskt. datorn, bena på bordet, sedär! näe nu måste jag fortsätta leva mitt enkla liv här nere i söder, ska fixa mat till mig och pojken (som tjötat om nudlar ända sedan imorse?????? tur att han anpassar sig;) haha) och städa vidare (ni såg ju hur det ser ut!) för imrgon kommer ju finbesök! btw, dagens tips, klicka HÄR. favvis. tills vidare alla fina!